Оля Полякова загубила валізу та дуже розлютилася: “Один є, другого немає. Немає великого з одежею”

Оля Полякова відома українська співачка, яка завдяки своєму характеру, вмінню себе поводити на публіці та завдяки своєму таланту, завоювала серця мільйонів слухачів, які завжди слідкують за її життям.

Полякова вже багато років є однією з провідних українських артисток української естради. Оскільки весь час вона мала власний стиль виконання та написання пісень, які чіпляли українців своєю легкістю та здібністю підняти настрій. А якщо пісні підіймають настрій, то звісно вони стають дуже популярними, адже звучать на всіх вечірках та у кожному клубі.

Оля Полякова
Оля Полякова

А от після виходу пісні “Королева ночі” Олю саме так і прозвали й відтоді жінка вважається українською королевою ночі. Її кар’єра дуже стрімко злетіла, та досі тримає високу планку, навіть в умовах війни. Оскільки жінка з перших днів відверто висловлює свою думку та позицію.

Також не секрет, що Ольга має власний благодійний фонд, завдяки якому вона допомагає нашим військовим та навідує їх у госпіталі та лікарнях. Це Полякова робить разом зі своїм другом та героєм України Михайлом Діановим. І це дуже цінно для самих військових, адже відчувати підтримку, та ще й від таких відомих людей надто приємно.

Ще Полякова часто дає благодійні концерти, і заради цього вона їздить містами України та містами Європи аби заспівати й зібрати кошти для Збройних Сил України. Звісно, для цього потрібно швидко й часто змінювати свою локацію, бо все йде за розкладом, який планується заздалегідь.

Графік напружений, й тому зірки часто щось забувають або гублять. Так, наприклад, днями Полякова поскаржилась на те, що вона загубила свою валізу з одягом для виступів.

“Ретроградний меркурій таки працює, у мене с******и чемодан. І де непонятно, чи тут, чи там, чи він не доїхав, чия як. Один є, другого немає. Немає великого з усією одежею, приїхала на концерт блін” – зізналась Оля.

Звичайно ця ситуація дуже розлютила зірку, але продовження цієї історії Полякова поки що не оприлюднила.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.