Що українці роблять в Ліверпулі: Тіна Кароль, Руслана, Ірина Горова, Alyosha, Андрій Данилко і Юлія Саніна

Останній рік можна часто побачити та почути українських зірок за кордоном, адже саме з лютого 2022 року голос українців став чи не головним у всьому світі, адже саме наші крики душі повинні бути в центрі уваги, враховуючи події.

Всі знають, що наша країна перемогла на Євробаченні 2022, але за певних обставин проводити масові концерти у нас неможливо. Саме тому міжнародний конкурс було перенесено у Ліверпуль. Але проходить він від імені України. Саме тому, наші зірки є представниками у Ліверпулі.

Від України на конкурсі виступає гурт “TVORCHI” і варто сказати, що пісня у них дуже сильна. Вона несе в собі історію останнього року та сміливості кожного з нас. Ведучою цього неймовірно-творчого конкурсу стала фронтвумен гурту “The Hardkiss” чарівна Юлія Саніна. До речі у першому півфіналі Юля виступила зі своєю відносно новою піснею “Маяк” і цей номер вразив всіх.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також не стоїть осторонь Євробачення й подруга Саніної Тіна Кароль, яка готує свій номер аби виступити на сцені 13-го травня у другому півфіналі. До речі самі конкурсанти “TVORCHI” також виступатимуть у другому півфіналі конкурсу. І цей виступ точно буде дуже сильним.

А от у першому півфіналі співачка Alyosha довела до сліз весь Ліверпуль та глядачів, адже її номер був присвячений жінкам, які не дочекалися своїх героїв з війни. Ця тема не може не зачепити серце й не викликати хвилі бурхливих емоцій. Олена була неймовірна.

Андрій Данилко Прокоментував особисті зміни президента
Андрій Данилко

Андрій Данилко також репетує свій виступ для Євробачення, який можна було побачити 13-го травня. Знаючи творчість Данилко та його позицію, від нього можна очікувати щось неймовірне.

А от співачка Руслана, яка колись давно принесла Україні перемогу на цьому ж самому конкурсі, виступила разом з оркестром, і була не лише у ролі співачки, а ще й у ролі диригента.

Продюсерка Ірина Горова теж не тримається осторонь Євробачення й активно підтримує наших артистів на конкурсі. А ще й встигає паралельно працювати з командою, яка знаходиться у Києві.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.