Перша леді України Олена Зеленська розповіла, в якій країні зараз живе їхній син Кирило і донька Олександра

Розкішна та витончена перша леді Олена Зеленська повідомила, де знаходяться їхні нащадки з Володимиром. Невже війна змогла роз'єднати сім'ю Президента України?

Олена Зеленська щаслива жінка, адже у свій час не помилася з вибором чоловіка на все життя, який з могутністю доводить світу – український народ перемогти неможливо.

Сила Володимира Зеленського була в жартах та посмішці, яку дарував на сцені “Вечірнього Кварталу”, а тепер він впевнено стоїть на ногах, на пресконференціях та виступах зі зверненнями до свого незламного людства.

Володимир Зеленський з коханою дружиною
Володимир Зеленський з коханою дружиною Оленою

Кожній родині важко прощатися зі своїми дітьми, відправляючи їх за кордон, або проводжати своїх чоловіків боронити країну. Перша леді України поділилася, де знаходяться донька з сином у цей непростий час.

Олена Зеленська розповіла, в якій країні зараз живе їхній син Кирило і донька Олександра

Неодноразово дружина Володимира давала українським ЗМІ коментарі з приводу доньки Олександри та сина Кирила. Стало відомо, що вся президентська родина перебуває в Україні й радіє, що тримаються разом в такий час.

Олена розповідає, що старша Олександра, якій вже 18, наразі студентка українського вишу, але якого саме невідомо й досі. Лиш додала, що донька обрала гуманітарний напрямок. Батьки не тиснули на дівчинку у виборі університету чи країни, де вона хоче здобувати освіту, але задоволена, що вся сім’я у повному складі.

Родина Зеленських

Молодший, 10-річний Кирило – школяр, який не любить з’являтися в публічному просторі з батьками, тому вибір хлопчика Олена з Володимиром поважають та підтримують. Зараз ходить до школи й не любить навчатися в літні пори.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.