Як змінилася Марія Яремчук, поки жила не як зірка: їй за 30, вже не чорноволоса, але не менша красуня

Як змінилася Марія Яремчук, яка завершила свою музичну карʼєру та всі ці роки жила не як зірка. Співачка вже не чорноволоса, але не менша красуня.

Спадкоємиця Назарія Яремчука Марія одразу полюбилася публіці, тільки-но з’явилася на сцені. Окрім безумовного таланту, дівчина ще й виявилася дуже вродливою та харизматичною. Далеко не всім зірковим дітям так щастить з набором характеристик, які широко можуть відкрити двері до шоу-бізнесу.

Але Яремчук швидко прийняла рішення про те, що не хоче і надалі жити, як знаменитість. Після років невпинної роботи над музичним кар’єрою вона вразила новиною про те, що хоче завершити свою діяльність. Марія Яремчук повністю зникла з радарів, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не оновлювала контент, і повернулася до своїх шанувальників лише після 24 лютого, аби підтримати та бути поруч.

Марія Яремчук показала, як змінилася після завершення кар’єри

Марія Яремчук показала, як змінилася після завершення кар’єри

Виявляється, за цей час вона встигла налагодити особисте життя. Просто просочилися новини про її вагітність. Тоді ж публіка побачила, як сильно змінилася Яремчук. Її волосся стало набагато світлішим, брови набули натуральної форми, але дещо залишилося незмінним — вона так само струнка, так само дуже приваблива, так само виглядає юною та свіжою.

Марія Яремчук показала, як змінилася після завершення кар’єри

Згодом Марія Назарівна випустила декілька роликів, в яких презентувала документальний фільм про свого батька. На них можна помітити, що навіть після пологів вона виглядає фантастично. Це вже вдається далеко не кожній. Як ніяк, вагітність та пологи — це велика праця, яка вимагає здоров’я, сил, енергії, тощо.

Нагадуємо, ходили чутки про те, що батько її дитини — Олександр Пономарьов. Але пізніше зірки спростували дану інформацію. Хіба що співак підтвердив наявність у зв’язку з малюком: він став йому хрещеним батьком. Особистість тата дитини досі невідома і Марія Яремчук її не розкриває.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.