Дружина Григорія Решетніка змінила імідж і показала результат: тепер Христина має світлу і пишну шевелюру

Дружина Григорія Решетніка Христина змінила імідж і показала результат. Блогерка перейшла від насичених темних кольорів у світлі відтінки. Як це виглядає?

Григорій та Христина більше 15 років разом. За цей час ведучий активно будував телевізійну кар’єру і часто виводив свою благовірного у світ. На світських раутах вона завжди поставала у фантастичних образах, висок отримала планку і лише давала приводи для гордості своєму чоловікові.

До сьогодні вона залишається неймовірно вродливою жінкою, і до того ж вражає своєю фантастичною силою волі, так як попри троє пологів змогла зберегти хорошу фігуру і продовжує займатися публічною діяльністю, що дуже нелегко.

Дружина Григорія Решетніка змінила імідж і показала результат

Дружина Григорія Решетніка показала усіх трьох синів ведучого
Дружина Григорія Решетніка змінила імідж і показала результат

В усьому, за що береться ця пара, вона дуже послідовно та консервативна. Порядок речей не змінюється роками, і це дуже подобається публіці. Принциповість зберігається навіть у речах, що стосуються зовнішнього вигляду. Наприклад, Христина завжди була брюнеткою. І лише нещодавно вона вийшла у більш світлі тони, все більше нагадуючи білявку.

Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала результат зміни іміджу та роботи стиліста.

Дружина Григорія Решетніка змінила імідж і показала результат. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Вирішила нічого не змінювати кардинально, бо я консерватор в цих питаннях. Просто догляд, стрижка, бо після останніх тижнів волосся почало особливо сипатися. Колір після літа стає все світліший — мені подобається!”, – заявила Христина у своїх нових публікаціях в розділі stories.

Завдяки коментарю Христина стало зрозуміло, що такого кольору волосся їй вдається досягти не завдяки фарбі, а природі. Блогерка багато часу проводили разом зі своїми синами на сонці, і це відобразилося на її зачісці. Варто відмітити, що оболон їй надзвичайно пасує, а результат вийшов навіть неочікуваним.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.