Багатодітна Світлана Тарабарова розсекретила, як назвала новонароджену дочку: “Як у пісні Бумбокса”

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова не так давно народила третю дитину і нещодавно розсекретила ім'я новонародженої дівчинки. Всі деталі в статті.

Декілька тижнів тому знаменита українська співачка Світлана Тарабарова стала багатодітною матір’ю офіційно. У зірки народилася третя дитина. Стать малюка родина розсекретила одразу: це дівчинка.

Світлана Тарабарова вігітга втретє
Після третіх пологів Світлана Тарабарова розповіла, як назвала новонароджену  дочку

Як відомо, останні 6 років виконавиця здебільшого присвячувала своїй родині, адже усі її діти доволі маленькі і потребують маминої уваги. Сім’я живе за містом, але активно бере участь у світських заходах і не забуває нагадувати про себе телеглядачам. Так само Світлана дуже активна в соціальних мережах і веде власне мікроблог Instagram.

Світлана Тарабарова розповіла, як назвала новонароджену дочку

Світлана Тарабарова презентувала альбом для дітей
Світлана Тарабарова розсекретила ім’я новонародженої дочки

Так, за традицією усіх лайфстайл блогерів Світлана Тарабарова активно показувала, як проходить її третя вагітність. І до речі, зірка навіть змогла наштовхнутися на серйозний хейт, адже незадовго до народження дівчинки оприлюднила кадр, на якому показала язика, що дуже не сподобалося користувачам.

І саме за допомогою блогу фанати Світлани дізналися ім’я новонародженої красуні. Як з’ясувалося, дівчинку назвали Поліною. Ім’я малюка Тарабарова розсекретила в оригінальний спосіб – підспівуючи під пісню популярного музичного гурту “Бумбокс”. Ім’я своєї третьої дитини Світлана тримала в секреті майже місяць.

У ролику співачка підтанцьовує на вулиці, тримаючи на руках дочку, яку одягла у крихітний комбі для малюків і коли у пісні звучить ім’я – неоднозначно дивиться на дитину.

Нагадуємо, раніше Світлана Тарабарова була відома під псевдонімом Аліса Тарабарова. Після розірвання контракту з Наталією Могилевською, продюсер відібрала право на використання цього імені. Тривалий час співачка проходила через важкі випробування, аби все ж таки закріпитися на естраді. Візитівкою зірки стали позитивні та мотивуючи пісні, а також її яскравий колір волосся — кислотно-рудий.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?