“Ми в очікуванні другої дитини”: Алла Костромічова з округлим животиком оголосила про свою другу вагітність

Всесвітньо відома українська модель Алла Костромічова повідомила, що очікує на другу дитину. Усі деталі щасливої події дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка модель Алла Костромічова досить довго не наважувалася на дітей. Однак 14 травня зізналася, що у її родині зʼявиться вже друга дитина.

Алла Костромічова повідомила, що чекає на другу дитину

Топ-модель і коханий, американець італійського походження Джейсоном Капоне виховують сина Сальваторе. Пара разом уже 7 років.

Алла Костромічова повідомила, що чекає на другу дитину

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постала з округлим животом. Алла безперечно знаходиться вже на останніх термінах і готується до пологів. У дописі до публікації модель повідомила про те, що очікує на дитину і незабаром знову стане мамою.

Варто відзначити, що Алла опублікувала фото, на якому позує в прозорій сукні від українського бренду Moodstories. Фото вийшло надзвичайно ніжним та легким.

Глядачі досить довго підозрювали, що Костромічова знаходиться у положенні. Зірка декілька разів засвітила округлий животик, однак не можна було сказати напевне, чи дійсно вона при надії. Зараз модель вже не зможе приховати свій стан, навіть якщо дуже постарається.

Нагадуємо, що на світовому подіумі Алла Костромічова стала зіркою ще 15 років тому, якщо не більше. Модель можна побачити у найрозкішніших показах, а також найдорожчих рекламах елітних брендів. Але надзвичайну популярність в Україні вона отримала після виходу в ефір реаліті-шоу “Топ-модель по-українськи”. Разом з іншими суддями вона почала працювати над українським сегментом моделінгу і варто відмітити, що деякі з її підопічних змогли побудувати неабияку кар’єру.

Зараз за Костромічовою можна слідкувати у соціальних мережах, які вона веде доволі активно, а також на телебаченні. Хоча після початку повномасштабної війни в Україні вона зникла з ефірів, що пояснюється повною трансформацією телевізійного контенту. Але немає сумнівів, що модель неодноразово потішить своїх шанувальників присутністю на шоу.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.