“Ганьба, більше не приїжджай”: Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до Влада Ями, який втік до США

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше висловився стосовно хореографа Влада Ями, який на початку війни переїхав до Сполучених Штатів Америки.

Знаменитий український хореограф Влад Яма — один з небагатьох чоловіків-зірок, які оскандалилися втечею за кордон. Так, поки деякі його колеги пішли на передову, аби захищати Батьківщину, танцюрист прийняв рішення виїхати разом зі своєю родиною до Сполучених Штатів Америки. Ба більше, артист приховував своє місце знаходження понад декілька місяців і лише згодом наважився на зізнання. Свій вчинок чоловік виправдовує тим, що вважає себе набагато корисніше у Флориді.

Так, Влад активно займається збором коштів для України на благодійних заходах і ці суми вираховуються десятками тисяч доларів.

Ігор Кондратюк прокоментував еміграцію Влада Ями

Влад Яма обурив мережу своїм дописом, де просить Україну триматися, а сам у безпеці
Ігор Кондратюк прокоментував еміграцію Влада Ями

Нещодавно відомий продюсер Ігор Кондратюк дав ексклюзивне інтерв’ю. У ході розмови зачепили і тему з втечею Влада Ями. Чоловік не став ходити навколо і відразу відповів, що думає про дану ситуацію.

“Ми дуже давно не бачилися. Я його поважаю. Його є за що поважати. Це його рішення. Нехай він пояснює. Нехай він сам за себе відповідає. Я не виключаю, що з нього в армії користі, як із кози молока. Це цинічно звучить стосовно тих, кого мобілізували. Я їх не виправдовую. Ну, я знаю, який боєць Влад Яма. Ми можемо йому сказати: “Ганьба. Більше не приїжджай”. Але це неправильно. Нехай він сам розповість свою легенду”, — сказав Кондратюк.

Примітно, що Влад неодноразово ставав об’єктом масової критики серед українців. Хореограф не мовчав і у відповідь робив публікації, в яких пояснював свою позицію. Тим не менш, це не вберегло його від регулярних заходів від користувачів мережі у коментарях під публікаціями на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Доходило до того, що за чоловіка вступалася Ліліана Кудлай.

Влад Яма показав, як релаксує його дружина
Ігор Кондратюк прокоментував еміграцію Влада Ями

Зараз родина проживає у Маямі. Влад знайшов роботу і викладає у місцевій школі хореографії. Його єдиний Сен-Леон відвідує школу і вже почав асимілюватися. Пара постійно публічно згадує про Україну і про війну. Однак частина зірок впевнена, що Влад не збирається повертатися навіть після досягнення миру.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?