Віктор Павлік купив молодій дружині Репяховій перепустку, яку вже забрали – жити без комендантської не вийде

Віктор Павлік народний артист України, якого завжди вважали не лише талановитим, а ще й людяним. Принаймні все своє життя він це демонструє.

Відомо, що Віктор Павлік одружений на молодій жінці, на ім’я Катерина Репяхова. Павліку нині 57 років, а його дружині 28. Звісно, різниця у віці відчувається дуже сильно, проте Катя завжди намагається пожартувати зі свого коханого.

Репяхова з Павліком
Репяхова з Павліком

Для когось їхні стосунки можуть виглядати мило, а для когось не дуже. Проте дівчина має все, про що мріє. Чоловік готовий виконати всі її забаганки. Хоча й сама Катя працює досить не мало. По-перше, вона блогер, по-друге, займається виробництвом дитячого одягу. Тож, з роботою Катерина знайома і продовжує самостійно заробляти на певні бажання.

Але є дещо, що Репяхова може отримати лише завдяки чоловікові. Наприклад, днями Катя виклала у сторіс відео, де вона разом з Віктором їде у заборонений час Південним мостом, яким вже понад рік користуватися категорично не можна. Адже це небезпечно і це військовий об’єкт.

Та здається Каті все одно, адже її чоловік подарував їй перепустку, аби вона могла їздити в будь-який час. Ця новина швидко розлетілась мережею, і на дівчину та співака вилили багато осуду, і варто сказати по справі. Саме тому жінка вирішила виправдатися й водночас образити тих, хто образив її, це вийшло грубо.

“Я не ідеальна, а от всі ви, коментатори бачу, ідеальні. Догодила всій нечисті, яка зараз пише гидоти – нехай на мене, але й на мою дитину. Мені страшно від того, у якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же” – написала Катя.

Сторіс Каті

Та врешті-решт бунт, який піднявся у мережі спрацював. Тому, Репяхова більше не особлива, перепустку забрали. Тож, тепер їздили вночі вона не зможе. Катерині доведеться відчищати своє ім’я в очах підписників та її знайомих.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.