“Я маю великі зв’язки”: Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном та не поспішає повертатися до України

Знаменитий український продюсер Потап виїхав за кордон ще до початку повномасштабної війни, знаючи про загрозу. На території Батьківщини він пробув недовго і під час війни.

Відомий український продюсер Потап та його дружина Настя Каменських евакуювалися з України ще до початку повномасштабного вторгнення. Станом на 24 лютого зірки перебували в Іспанії. Вже через декілька місяців фанати з нетерпінням чекали, коли подружжя повернеться додому, але цей момент все ніяк не наставав.

Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

Врешті-решт, в Україні по казалося і Настя Каменських. Але чоловіка поруч з нею не було. Потапенко з’явився в українських ефірах лише через декілька тижнів, пояснюючи, що увесь цей час знаходився в Україні, але через проблеми зі здоров’ям, зокрема параліч обличчя, відпочивав та відновлювався.

Як виглядає син Потапа не від Ірини Горової
Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

Тим не менш, надовго продюсера не вистачило. Відзнявшись у “Голосі країни” по контракту, він знову виїхав. А після скандалу з піснею про волонтерів взагалі намагається зайвий раз не нагадувати про себе.

Втім, нещодавно Олексій дав ексклюзивне інтерв’ю для платформи ТСН, в якому відповів на питання, чому ж досі перебуває у Європі і чому не повертається на батьківщину. Потапенко запевняє, що також працює на майбутню перемогу України, бере участь у різноманітних благодійних заходах, а також використовує свої зв’язки для збору коштів.

Потап втік з України без Насті Каменських
Потап вперше пояснив, чому сидить за кордоном

“Я не буваю в одному місці. Це пов’язано зі специфікою моєї роботи зараз, – заявив Потап. – В мене дуже великі зв’язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном”, – сказав знаменитість в своєму новому інтервʼю.

До того ж Потап розвіяв чутки про своє розлучення з Настею Каменських. Після скандалу з екс-підопічною, яка звинуватила його у зрадах, нова хвиля пліток про можливе розставання з головою накрила зіркову пару, а обидва не поспішали розповідати, чи я ж правда.

Втім, користувачі мережі поставилися до цього з долею скептицизму, адже продюсер як ніхто інший знайтися на піарі і міг використовувати дану історію суто для того, щоб залишатися на повістці.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?