Олег Боднарчук розповів, на що хватило державних коштів для гурту TVORCHI на Євробачення: Шукали ресурси самі

Євробачення – це неймовірно серйозний творчий конкурс для кожної країни, адже варто гідно продемонструвати силу та міць свого народу лише за три хвилини. Це важко, але можливо. І щороку артисти це доводять.

Україна ніколи не стояла осторонь цього конкурсу, адже ми одна з найталановитіших націй, і доводимо це неймовірними піснями, віршами, танцями, проєктами та людьми. Насправді навіть без патріотизму та перебільшення вже давно визнано Україну країною талантів. З цим немає сенсу сперечатися, бо весь світ бачить це на власні очі.

Минулого року український гурт KALUSH здобули перемогу на Євробаченні, і ми б могли бути присутніми на всіх етапах конкурсу у 2023 році, але війна внесла свої корективи.. Тому, проведення конкурсу в Україні було просто неможливим, на жаль. Проте його перенесли у Ліверпуль, але від імені України. Ведучою від України стала фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а коментатором ведучий ЖВЛ Тимур Мірошниченко.

Ну а саму країну представив гурт TVORCHI зі своєю неймовірно сильною піснею “Heart of steel”. Ця пісня розповідає про сильні серця українців, ще на відборі вона підкорила серця мільйонів. Саме, тому що Андрій Гуцуляк і Деффері Кенні є досить колоритними, а їхні пісні заповнюють душі, їх обрали для цього конкурсу.

Певно кожен бачив виступ хлопців, неймовірне виконання, анімація за спиною, рухи, все це дійсно продемонструвало сталь нашого народу. Звісно, багато хто думає, що все це робиться легко, особливо у наш час високих технологій. Але варто розуміти, що коштує це немало.

Продюсер Олег Боднарчук, який брав активну участь у підготовці TVORCHI до Євробачення, прокоментував фінансову сторону.

Коментар Боднарчука щодо фінансування Євробачення

“Бюджету, який виділяється на виступ від держави вистачило б тільки на аренду проектора. Для решти витрат команда шукала ресурси самостійно – розповів продюсер.

Тож, гідний виступ це в першу чергу відповідальність команди, яка береться за цю справу. І це допомогло хлопцям зайняти 6 місце.

Схожі статті

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.