Пакистан, Канни, Київ, Лондон: чому Камалію всюди супроводжує Захур, з яким вона хоче розлучатися

Камалію вважають найбагатшою українською співачкою, оскільки жінка заміжня за мільярдером з Пакистану Мохаммадом Захуром. Чоловік завжди та в усьому підримує свою кохану.

Камалія і Захур завжди вражали своїм сімейним щастям та гармонією в ній. Вони разом виховують чудових донечок. І видно, що Захур дуже сильно кохає свою дружину, оскільки заради неї та заради своїх дівчат він ладен зробити все, що в його силах і навіть більше.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Дружина Мохаммада Захура Камалія

Завжди всі колеги та всі прихильники були впевнені, що співачка стала відомою та затребуваною лише через гроші Захура, але це не так. Оскільки Камалія багато працює та завжди працювала на своє ім’я, яке зараз працює на неї. Камалію насправді дуже люблять і в Україні, і за кордоном, оскільки вона співає душею, а також пише власні пісні, які можуть дійсно торкнутися душі.

Та попри своє цікаве творче життя, Камалія ще й має бурхливе особисте життя. Багато років жінка заміжня і багато хто був захоплений її стосунками з чоловіком. Але нещодавно артистка шокувала всю країну своєю заявою про розлучення з Мохаммадом. Це дуже сильно здивувало українців, оскільки їхня родина завжди здавалася ідеальною.

Проте зараз чоловік і жінка дійсно не живуть разом, адже Захур з доньками нині перебуває у Лондоні. А от Камалія тим часом активно працює у Києві. Жінка дає багато благодійних концертів. І саме тому має обмаль часу.

Проте після чуток про розлучення, Камалія і Захур часто знаходяться разом. Їх вже бачили у Києві, у Пакистані, у Лондоні де нині живуть її діти, а також у Каннах, куди співачка разом з чоловіком разом приїхали аби представити Україну.

Тож, все одно Мохаммад з Камалією всюди знаходяться поруч, але які між ними насправді стосунки, відомо лише тільки їм самим.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.