“Вона сказала так”: 18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура – Оля стане бабусею?

18-річна донька Олі Полякової Маша сколихнула мережу світлиною з обручкою на безіменному пальці, натякнувши на шлюб, з бойфрендом Артуром. Чи відповідає це дійсності?

Ох і любить ця дівчина навести шуму навколо своєї персони. Вихід у світ у відвертих нарядах, жарти, які аудиторії здаються неприйнятними, підписи під новими дописами з використанням нецензурної лексики – все це властиве нашій красуні. Матуся Оля Полякова завжди горою стоїть за свою дитину й щобільше, сама відповідає гнівним коментарям підписникам.

Маша Полякова
Маша Полякова з зірковою мамою

Нещодавно у своїх Insta-Stories Маша додала приводів для нових розмов про її особисте життя. Вся річ у тому, що молода красуня засвітила обручку на своєму безіменному пальці й щасливо підписала світлину: “Я сказала так”. Хлопець дівчини ніжно тримав її руку, аби та змогла взяти в кадр великий зелений й дуже красивий камінь на обручці. Пара прогулювалася Манчестером, містом в Англії. Проте в наступному спільному фото ситуація прояснилася.

Виявилося, що молоді люди просто погралися в жартівників і відразу в Stories розповіли, що це неправда. На світлині обидвоє посміхалися й на фоні їхніх облич виднівся підпис: “Жарт”.

18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура

Нагадаємо, що стосунки Маші та Артура набули нових обертів і всієї серйозності, адже, що бойфренд дівчини, що сама Полякова знайомі з батьками своєї половинки, де найрідніші люди добре ставляться до вибору своєї дитини. Наша героїня розповіла, що мама хлопця дуже хороша та привітна жінка, але батько дещо суворий, адже з холодом вітається до майбутньої невістки, проте, можливо, їй це просто здалося.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.