“Вона сказала так”: 18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура – Оля стане бабусею?

18-річна донька Олі Полякової Маша сколихнула мережу світлиною з обручкою на безіменному пальці, натякнувши на шлюб, з бойфрендом Артуром. Чи відповідає це дійсності?

Ох і любить ця дівчина навести шуму навколо своєї персони. Вихід у світ у відвертих нарядах, жарти, які аудиторії здаються неприйнятними, підписи під новими дописами з використанням нецензурної лексики – все це властиве нашій красуні. Матуся Оля Полякова завжди горою стоїть за свою дитину й щобільше, сама відповідає гнівним коментарям підписникам.

Маша Полякова
Маша Полякова з зірковою мамою

Нещодавно у своїх Insta-Stories Маша додала приводів для нових розмов про її особисте життя. Вся річ у тому, що молода красуня засвітила обручку на своєму безіменному пальці й щасливо підписала світлину: “Я сказала так”. Хлопець дівчини ніжно тримав її руку, аби та змогла взяти в кадр великий зелений й дуже красивий камінь на обручці. Пара прогулювалася Манчестером, містом в Англії. Проте в наступному спільному фото ситуація прояснилася.

Виявилося, що молоді люди просто погралися в жартівників і відразу в Stories розповіли, що це неправда. На світлині обидвоє посміхалися й на фоні їхніх облич виднівся підпис: “Жарт”.

18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура

Нагадаємо, що стосунки Маші та Артура набули нових обертів і всієї серйозності, адже, що бойфренд дівчини, що сама Полякова знайомі з батьками своєї половинки, де найрідніші люди добре ставляться до вибору своєї дитини. Наша героїня розповіла, що мама хлопця дуже хороша та привітна жінка, але батько дещо суворий, адже з холодом вітається до майбутньої невістки, проте, можливо, їй це просто здалося.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.