Ольга Фреймут показала, яким насправді було її життя, коли поруч був Притула, а не Локотко: “Плакали”

Екс-ревізорка Ольга Фреймут показала, яким насправді було її життя, коли поруч був Сергій Притула, а не Володимир Локотко. Саме такою її любили глядачі.

У карʼєрі Ольги Фреймут ставалися як злети так і падіння. Зірка не приховувала, що в певний момент взагалі могла втратити своє місце на телебаченні, і єдина людина, яка їй реально допомогла — це Дмитро Коляденко, який запросив її до себе на шоу, щоб нагадати глядачам про те, яка ведуча в них є.

Незабаром її популярність пішла вгору: після ранкового шоу і ризику забуття, Ольга Фреймут раптом стала ревізоркою та експертом. І саме завдяки цій позиції вона стала легендарною, і навіть зараз, коли вже багато років не знімається, а веде лекції та активно дискутує у своєму блозі, її не забуває ніхто.

Хоча Ольга зізнається, що заробляю за допомогою блогу набагато більше, ніж на телебаченні, а також її дохід складає прибуток з видання, вона постійно говорить про те, як сильно сумую за часами, коли їздила зі зйомками по різним містам України та спілкувалася зі своїми колегами. Навіть попри конфлікт з Сергієм Притулою, Ольга Фреймут часто говорить про нього та Олександра Педана.

Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому

Ольга Фреймут розповіла про батька своєї дочки Злати
Ольга Фреймут показала, яким було її життя 10 років тому

І от нещодавно екс-ведуча знову потішила архівними кадрами, на яких показала, як із заплющеними очима, не відкриваючи двері змогла вгадати, що її чекає у номері готелю.

Завдяки багатому досвіду Фреймут одразу встановила, що там ковролін та проблема з провітрюванням.

Як відомо, Ольга Фреймут завжди робила зауваження готель’єрам, коли в приміщенні знаходилися штучні квіти, багато поверхностей, які збирали пил, коврова поверхня та інші атрибути подібного роду.

Це ще були часи, коли Ольга Фреймут була впевнена, що у її дочки Злати не буде поганих звичок, і звичайно не знала, що в неї народиться ще двоє дітей. На даний момент сім’я проживає у Великобританії, старша спадкоємиця Ольги Злата вчиться в Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

Надія Матвєєва нарешті показала, хто їй дарує любов: після численних розповідей про молодого обранця

Популярна українська ведуча Надія Матвєєва нарешті показала, хто їй дарує любов, і це після численних розповідей про молодого коханого. Про кого йде мова?

Вилита Слава Фролова з “Україна має талант”: Тоня Матвієнко змінила імідж і показала неймовірний результат

Тоня Матвієнко раптово змінила імідж і показала неймовірний результат після роботи стиліста. Вийшла вилита Слава Фролова з "Україна має талант".

Побралася з голлівудським каскадером: як живе Аіда Ніколайчук, яка своїм вокалом підкорила “Х-фактор”

Виконавши "Колискову" на "Х-факторі", Аіда Ніколайчук запала в серця багатьох глядачів. Однак з того часу минуло чимало років, тож пропонуємо дізнатися, чим зірка займається зараз.

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.

47-річна Камалія показала, якими різними стали її двійнята: одна вже її зросту, а інша маленька і ніжна

Камалія показала, якими різними стали її дочки-двійнята. Одна спадкоємиця вже її зросту, а інша – ще маленька і ніжна. Усі подробиці в нашій статті.

Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.