Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.

Оля Полякова вже багато років виступає на сцені в розкішних образах, які включають довге волосся, блискучі наряди, підбори, тощо. Концерти артистки — це справжні шоу, і публіка їх обожнює.

Звичайно, час минає, образи змінюється, і так само виконавці відчувають потребу у трансформаціях. Зокрема, нещодавно Оля Полякова прийняла неочікуване рішення на рахунок свого стилю.

Оля Полякова змінила імідж і показала свою нову зачіску

Оля Полякова розповіла 5 секретів своєї краси та молодості
Оля Полякова змінила імідж і показала свою нову зачіску

Так, Полякова вийшла на зв’язок з новою стрижкою. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому постала з боб-каре. Хоча у співачки було розкішне довге волосся, у коментарях публіка здебільшого схилилася до думки, що саме з короткою стрижкою Оля помітно помолоділа.

Варто додати, що на цей раз у Олі Полякової каре хвилясте. Адже приблизно 15 років тому артистка вже поставала у подібному образі, але тоді в неї був чуб та коротка пряма шевелюра.

На тлі можна помітити, що Оля під час зйомки сиділа на подвір’ї та насолоджувалася свіжим повітрям. Зараз зірки здебільшого намагаються створювати контент з літньою енергетикою, не дивлячись на те, що надворі вже осінь.

Нагадуємо, що на даний момент Оля Полякова проживаєте виступає в Україні. 2022-го вона як виконувалася разом зі своїми дітьми до Великобританії та пробула там менше року.

Пізніше співачка вирішила повернутися, а доньок залишила за кордоном. З часом і вони захотіли додому. Навіть молодшу спадкоємицю Алісу Полякова не змогла вмовити залишитися у Лондоні, і зараз дівчина знову в Києві вчиться у своїй школі. Старша дочка Маша тим часом вступила до музичного коледжу у Сполучених Штатах Америки. Це вже третій вступ дівчини. Раніше вона вчилася у Великобританії та в Києві.

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Стилістка змінює стиль жінок за один прийом: із цими стрижками навіть бабуся може стати королевою краси

Українська стилістика з командою за кілька годин кардинально змінює стиль будь-якої жінки. Найнеймовірніші перетворення, які викликають справжній фурор!