Камалія розповіла, як дочка Захура вчинила з двійнятами співачки: навіть мільярдер не зміг нічого зробити

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, як старша дочка екс-чоловіка Мохаммада Захура вчинила з двійнятами співачки. Мільярдер не зміг нічого зробити.

Про конфлікт артистки зі своєю падчеркою було відомо ще 15 років тому. В інтерв’ю артистка зізналася, що дівчина її не приймає. Втім, тоді не було відомо, який насправді вік у Тані. Лише пізніше з’ясувалося, що вона трохи молодша за свою мачуху.

І хоча співачка більше не говорила на публіку про проблеми, виявляється, вони були. І саме наявність старшої дочки у мільярдера 2 роки тому стало головним фактором у шлюбі пари. Камалія зізналася, що вони розійшлися після того, як між нею та Танею стався конфлікт.

Камалія розповіла про конфлікт з падчеркою через двійнят співачки

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Камалія розповіла про конфлікт з падчеркою через двійнят співачки

Але не так давно артистка доповнила картину, і виявляється найважчою сваркою була та, в якій об’єктом дискусії стали двійнята. Виявляється, Таня захотіла обрізати волосся дівчатам, і співачка відреагувала на це гостро, адже з нею це ніхто не обговорив.

“Коли я запитала Захура, чому ухвалюються такі рішення без мене, він емоційно відповів: “А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”. Це була остання крапля, після якої я вирішила розлучитися”

Варто відзначити, що до сьогодні дочки артистки живуть окремо від неї. Дівчата перебувають у Великобританії, а співачка вимушена поєднувати своє життя в Україні з поїздками до Лондону. За її словами, вона намагається відвідувати спадкоємець кожні декілька тижнів. Звичайно, це вельми важко і фізично, і морально. Втім, попри серйозний конфлікт в сім’ї, артистка та мільярдер продовжують спілкуватися та поводитися як пара. Тим паче, що їхні діти досі не знають про розлучення, і бізнесмен має намір приховувати це, поки вони не виростуть.

Раніше він так само чинив і зі своїми старшими дітьми. Варто зазначити, що Камалія одразу поладнала з пасинком, але з падчеркою все сталося зовсім інакше, і дівчина не хотіла знайомитися.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.