Сидять у чоловіків на шиї: Камалія, Іванна Онуфрійчук, Оксана Марченко та інші зірки, які купаються в грошах

Багатьох дівчат раніше вчили, що у житті головне вийти вдало заміж, та ще й за багатого й успішного чоловіка. І дехто дійсно використовує ці поради від старшого покоління.

Та здається часи такого виховання вже давно минули, і зараз сучасні жінки навпаки намагаються показати, що вони все вміють самі і в роботі, і просто по життю. Оскільки світ розвивається, все змінюється. До того ж раніше не було такої кількості інформації та й виховання було іншим. А це дійсно важливо, бо саме родина має великий вплив на формування власного світогляду.

Але навіть серед справжніх зірок є приклади жінок, які вийшли вдало заміж і дуже влучно користуються грошима власних чоловіків, які ладні заради них на все і навіть на більше.

Камалія

Найбагатша українська співачка Камалія неймовірно вдало вийшла заміж за свого пакистанського мільярдера  Мохаммада Захура. Чоловік неймовірно кохає свою дружину і ладен заради неї на все. Тому він не жалкує жодних грошей, щоб Камалія почувала себе комфортно й під захистом. Всі свої кошти Захур вкладає в родину і у розвиток кар’єри дружини.

Іванна Онуфрійчук

Іванна вийшла заміж за казахського бізнесмена, який має дуже успішну кар’єру та багато заробляє. Хоча й сама дівчина також при мирному часі гарно заробляла на телебаченні. Але тепер жінка живе з чоловіком за кордоном та не має роботи. Тому тепер її повністю забезпечує чоловік і Іванна живе на широку ногу.

Оксана Марченко

Як виглядає зараз Оксана Марченко
Оксана Марченко з чоловіком

Зрадниця українського народу Оксана Марченко також багато років вже заміжня за політиком Олегом Медведчуком, який весь час працював на росію, як виявилось згодом. Тож, мав неабиякі статки та утримував свою дружину, яка багато років працювала на телебаченні ведучою топових каналів.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".