Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про свою закоханість – “Як американська гірка”

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина нещодавно відкрила завісу свого особистого життя та зізналася, що справді закохана, а також розповіла про нові деталі цієї любовної історії.

Нотаріус Христина Горняк довго не могла впустити у своє життя нового чоловіка, чого не скажеш про колишнього Остапчука, який відразу поринув в обійми молодої, 22-річної красуні, журналістки Катерини Полтавської.

Пара не боїться публічно демонструвати своїх поцілунків, обіймів, свого кохання, часто діляться спільним життям в соціальних мережах й охоплюють статистику великих переглядів, адже шанувальники прагнуть побачити ще більших деталей з їхніх стосунків.

Сама Христина довго мовчала про особисте життя й не наважувала розповідати, чи є у неї хтось взагалі або навпаки, чи є в когось шанс, щоб завоювати її увагу. Проте нещодавно вирішила відкрити потаємні карти та зізнатися, що закохана, але чи вийде щось з цього – не знає.

Христина Горняк
Христина Горняк розповіла про свою закоханість

Цього разу підписники знову поцікавилися, чи справді серце Горняк зайняте. Дівчина розповіла, що наразі відчувається дуже затишно, що намагається жити в цей момент, тут і зараз. Каже, що відчуває величезну підтримку, турботу, теплоту, а нині для неї це найважливіше. Додала, що інколи ця історія нагадує їй “найкрутішу американську гірку”, що точно не зможе залишити дівчину сумувати.

“Я просто в моменті – тут і зараз. І це момент – чудовий! Періодами він “як найкрутіша американська гірка”, але не скучно”, – написала Христина.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про свою закоханість

Наразі вважає головним – розібратися зі станом свого здоров’я, адже 5 травня буде відомо, що насправді сталося з нашою красунею. Поки не буде аналізів – Христина точно не зможе розповісти історію своєї хвороби.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?