Обмежена міміка і філери в підборідді: пластичний хірург відповів, чи робила пластику Тіна Кароль і яку саме

Ні для кого не секрет, що поп-діва Тіна Кароль обожнює осліплювати своєю красою прихильників та публіку на концертах, проте, чи стоїть за цим робота спеціалістів хірургії?

Дорогі та розкішні образи, вдалий макіяж або взагалі природна краса на обличчі без косметики, струнка фігура  – все це неодноразово показувала артистка у своєму творчому житті, проте за весь час ніколи не відкривала завісу, що робила зі своїм обличчям, щоб так виглядати у 38 років.

Експерт та пластичний хірург розповів, зі своєї професійної точки зору, на що могла вдатися Кароль, аби молодо виглядати не на свій вік. Фахівець розповіла, що можна помітити, як форма її підборіддя з роками дещо міняє свою форму. Це пов’язано з тим, що співачка, імовірно, вдається до корекції підборіддя філерами. По друге, міміка зірки досить обмежена, тому, скоріше все, тут посприяла ботулінотерапія для запобігання виникненню зморшок.

Тіна Кароль
Пластичний хірург відповів, чи робила пластику Тіна Кароль і яку саме

Також пластичний хірург підкреслив, що у неї хороший тонус шкіри, який з роками не просто не погіршився, а став кращим. Це не виглядає якось надмірно, тому лікарка зробила висновок – це може бути терапія колагеностимуляторів, які майже не додають об’єму та допомагають шкірі триматися в тонусі.

Пластичний хірург відповів, чи робила пластику Тіна Кароль і яку саме

В кінці свого професійного аналізу, пластичний хірург зробив висновок, що Тіна Кароь обрала найправильнішу тактику, аби працювати над профілактикою вікових змін, а не боротися з ними в процесі їх появи. Прихильники повністю підтримують свою улюбленицю й зазначають, що саме так треба вдаватися до пластичних послуг, щоб все виглядало натурально та естетично.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.