Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика опинилася в центрі уваги через своє авто: Бентлі за 300 тисяч доларів

Учасницю відомого кулінарного проєкту "МастерШеф" Катерину Велику назвали найбагатшою жінкою шоу через її життя та статки, а також вона запам'яталася всім своїм характером та різкими висловлюваннями.

Ні для кого не секрет, що Катерина успішно вийшла заміж й ба більше, сама жінка цього не приховує. Проте переконує, що ладна самостійно досягати своїх заповітних цілей та йти до кінця, тому участь в “МастерШеф” стала цьому доказом.

Ця особистість була дещо різкою у своїх висловлюваннях й інколи несправедливою, чим і запам’яталася публіці, проте це не завадило їй знайти своїх прихильників. Велика ніколи не впускала миті, щоб не розповісти за свого коханого чоловіка, тому часто хизувалася статками у вигляді розкішних особняків, дорогих автівок, подорожами різними куточками світу та розвитком бізнесу.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика опинилася в центрі уваги через своє авто

Участь в “МастерШеф. Битва сезонів” подарувала надію жінці, що зможе врешті-решт здобути омріяну перемогу, але цього не сталося, проте хочемо сказати, що трималася гідно. Вона зраділа за молодого переможця Олександра Цвіркуна, оскільки була впевнена, що йому це важливіше для процвітання власної кулінарної кар’єри.

Катерина Велика опинилася в центрі уваги

Нещодавно героїня нашого матеріалу потрапила під приціл обговорень через своє дороге авто. Жінка показала світлину, як припаркувала Бентлі вартістю приблизно 300 тисяч доларів й світлину її красуні виставили на сторінку одного з пабліків автомобілів. Катерина Велика розповіла, що тоді зустрілася з подругами й залишила на стоянці свій розкішний засіб переміщення.

“Ой, так зустрінешся з подругами й вже в соцмережах”, – підписала фото Катерина.

Зелена Bentley Continental GT 2022 року прикрасила весь кадр, а сама Велика неодноразово хизувалася своїми автівками та розкішним життям у власних соціальних мережах.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.