Даша Астаф’єва збентежила прихильників заявою в мережі про свій діагноз – “Як його лікувати?”

Даша Астаф'єва, яка своїм голосом та модельною зовнішністю підкорила український шоу-бізнес повідомила про свою модну "хворобу" й не знає, чи піддається лікуванню цей діагноз.

Відома музична виконавиця Даша Астаф’єва родом з Дніпропетровської області й хто б міг подумати, що ця знаменитість в дитинстві вважала себе справжнім “гидким каченям”. Неодноразово зірка згадувала, що з неї глузували через висипи на обличчі та худорляву комплектацію тіла.

Та й оцінками, знаннями в школі серед однолітків не виділялася, ба більше, поведінка теж бажала бути кращою, адже за її словами, вона отримувала лише незадовільно та невдоволення з боку деяких педагогів.

Нині Астаф’єва слугує для багатьох українських жінок еталоном сучасної краси, адже дівчина не боїться яскравих образів, відвертості, а головне, що попри розкутість –  це не виглядає чимось вульгарним. Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення артистка приєдналася до волонтерського руху, який допомагає українській армії й тим самим розвіяла міфи, що красуні не ладні до таких серйозних справ.

Даша Астаф'єва показала подарунок від військових
Даша Астаф’єва збентежила прихильників заявою в мережі про свій діагноз

Нещодавно героїня нашого матеріалу повідомила про свою незвичну хворобу й не знає, як взагалі від цього вилікуватися, проте хвилювати не варто, оскільки зірка мала на увазі дещо інше. Публічність продемонструвала багато різноманітних образів та показала, як обожнює зелений колір, адже на всіх світлинах та показаному одязі видніється лише один відтінок.

“Хтось, поясність, чому я так полюбила зелений колір… Шо за діагноз і як його лікувати???”, – зазначила в дописі Астаф’єва.

“Модні” хвороби для кожної жінки несуть багато наслідків, але скоріше приємних, адже добре мати якийсь колір, який так пасує до власного обличчя та ще й вважається трендовим на весь сезон.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?