Артем Пивоваров нарешті досяг бажаного та залишив Україну: тепер суддя “Голосу країни-13” співає в Угорщині

Артем Пивоваров відомий український співак, який має свій стиль, своє тонке відчуття музики, ритму. Він дуже чуттєво виконує власня пісні, а пише їх по-справжньому щиро та відверто.

Загалом Артем має освіту медика, але це справа його родини, і саме батьки вплинули на те, щоб Пивоваров пішов навчатися на лікаря. Але сам Артем з дитинства знав, що він буде справжнім артистом та все ж таки виконав прохання батьків і отримав диплом, проте з лікарнею свою долю пов’язувати не став і присвятив себе сцені.

Артем Пивоваров
Артем Пивоваров

Пивоваров пройшов досить нелегкий шлях до популярності, він писав пісні та виступав з ними, але не одразу. Але важкий шлях не злякав хлопця, тому він і досяг успіху, адже жодного разу навіть думки не мав, щоб здатися. Пісні Пивоварова лікують душі й серця, адже він вкладає у свої твори емоції та любов, яку відчувають поціновувачі його творчості.

Артем збирає цілі концертні зали і є єдиним співаком серед українського шоу-бізнесу, який настільки відверто себе веде з прихильниками. Артем дуже щирий і на його концертах панує неймовірна атмосфера, яку навіть неможливо передати словами, цей вайб можна лише відчути. І ті люди, які відвідують концерти Артема, відчувають неймовірний спалах емоцій та відчуттів.

Нещодавно стало відомо, що Артем став другим зірковим тренером найголовнішого талант-шоу “Голос країни”.  І для артиста це справжнє досягнення яким можна пишатися. І можна впевнено сказати, що Пивоваров зробить новий сезон дійсно цікавим.

Сторіс Артема
Сторіс Артема

Ну а поки на “Голос” все ще триває кастинг Пивоваров поїхав до Угорщини з благодійними концертами. Про це хлопець розповів на своїй сторінці в інстаграм і показав, як гуляє разом зі своєю командою. Тож, тепер Артема можна почути не лише в Україні, а ще й в Європі.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.