“Мій”: Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці – більше не в статусі холостячки?

Холостячка Злата Огнєвіч нині гастролює Україною та розповідає, як її зустрічає те чи інше місто. Цього разу красуня повідомила, що перебуває в славнозвісному місті Лева.

Особисте життя Злати Огнєвіч завжди було прикуте до особливої уваги прихильників, адже після проєкту “Холостячка” її підтримали багато українських жінок, які пережили розставання з коханим та єдиною долею, як їм тоді здавалося. Тому, наразі всі чекають, коли жінка відкриє двері до нового кохання та впустить на поріг свого гніздечка.

Сама ж Огнєвіч, останнім часом, коментарів з приводу цієї теми не надає, лише анонси турів, ситуації з концертів, подорожі різними куточками світу видніються в блозі зірки. Цього разу знаменитість показала, хто ж зустрічає її в іншому місті. Виявилося, що холостячка вирушила в старовинне місто глибинної історії, якого заведено називати містом Лева – у неймовірний Львів. На відео свою радість від поїздки описала одним словом: “Мій”.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Розповіла, що воно зустріло столичну гостю дещо похмурою та дощовою погодою, проте настрій красуні це не зіпсувало, адже попереду на неї чекав концерт та гарно проведений час. 3 червня відбувся благодійний вечір “Воля”, з основною ціллю – збором коштів на 125 окрему бригаду ТРО ЗСУ.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

Окрім цього, не впустила можливості поласувати смачними стравами від одного з найкращих шеф-кухарів країни – Євгена Клопотенка в закладі громадського харчування “Бістро”.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

“Знаєте, що у мене? У мене галушки з грибами, якимось смачним соусом, попкорну з гречки – це просто супер, топ. Кафе “Бістро Інші” від Жені Клопотенко у Львові  рекомендую, дуже смачно”, – поділилася Злата Огнєвіч.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.