18-річна донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні: люди за неї не радіють

18-річна донька Суперблондинки Олі Полякової Маша розповіла про здачу сесії в університеті, однак нарвалася на нову порцію негативних коментарів від користувачів.

Маша Полякова далеко не відстала від зіркової матусі, а тому прагне стати новою зіркою шоу-бізнесу та сяяти на сцені. Впевненими кроками прямує до цілі й вступила до вишу Лондона, а також розповідає про своє студентське життя.

Нещодавно молода дівчина потрапила до нової хвилі хейту та невдоволення від користувачів через опублікований допис. Маша розповіла, як нарешті склала екзамени, але в негативному формулюванні, в образному сенсі, що ледь “не померла”.

Маша Полякова поскаржилась на життя і навчання в Лондоні
Донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні:

Українці, які переживають війну у своїй країні, близько до серця сприйняли ці слова, а тому почали говорити, що дівчина не знає справжнього відчуття, коли можеш не повернутися додому до рідних. Однак знайшлися й ті, хто став на захист Маші й привітав з успішним закриттям сесії.

“Слава Богу сесія закінчилася, мені здавалося, що помру. Як проходять ваші екзамени?”, – розповіла Маша.

Донька Полякової Маша здала сесію і продовжила безтурботне життя в Лондоні

Нагадаємо, що за кордоном дівчина зустріла свого бойфренда, на ім’я, Артур й часто показує його аудиторії підписників. Стосунки молодої пари набули серйозного характеру, адже дівчина представила свого хлопця батькам, а також знайома з ріднею коханого. Маша зізнається, Артур має прекрасну та привітну маму, яка дуже їй імпонує, однак голова сімейства, батько хлопця дещо суворий й, на першу мить здалося, що майбутня невістка йому не сподобалася.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом підтримали вибір доньки та не заперечують, аби їхня доросла дитина будувала своє майбутнє з цим хлопцем.

Схожі статті

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.