Барбара, Арабелла, Елізабет, Леон, Стефанія: як назвали своїх дітей Скрябін, Камалія, Сасанчин, Яма, Притула

Ім'я – це те, що в певній мірі задає нашу долю, адже кожне має особливе значення та свою долю. Саме тому деякі батьки дуже ретельно обирають імена для своїх дітей, аби наврочити їм якусь бажану долю.

Щодня ми чуємо про появу нових та незвичних для нашого суспільства імен, хоча вони існують вже кілька століть. Ми всі звикли до простих народних імен, типу Ліза, Олена, Сергій, Андрій, Юлія, Володимир і так далі. Але є ще й досить екзотичні, у нашому розумінні імена, і саме про них ми сьогодні поговоримо.

У дітей відомих людей можна зустріти дуже цікаві імена, які вони запозичили десь за кордоном або пригадали історію нашого народу.

Діти Сергія Притули

Діти Притули

Притула є багатодітним батьком, він має сина – Дмитра і двох чудових донечок – Соломію та Стефанію. Дмитро – проста ім’я, а от імена дівчат звучать цікаво, але обидва вони є суто українськими.

Донька Кузьми Скрябіна

Барбара Скрябіна

Хоч донька легендарного співака і телеведучого Кузьми вже доросла, її ім’я завзято з-закордону і звучить воно досить голосно – Барбара. Звісно, коли дівчина була маленькою, воно здавалося для багатьох дивним та незвичним, але зараз його можна часто зустріти серед жінок, адже воно додає якогось лоску.

Діти Камалії

Дочки Камалії

У Камалії ж дві доньки-близнючки, яких зіркова мама вирішила назвати досить нестандартно – Арабелла та Мірабелла. Такі імена могли б здатися доволі дивними, але не варто забувати, що їхній тато не українець, а живуть дівчата нині у Лондоні.

Син Влада Ями

Леон Яма

У відомого хореографа єдиний син на ім’я Леон. Це ім’я теж запозичено з-закордону і звучить воно досить цікаво, адже таких імен більше не зустрічалося серед українців.

Донька Романа Сасанчина

Родина Сасанчина

У Роми поки що одна маленька донька, яку звуть Елізабет. Це ніби Ліза, але на англійський лад, і варто сказати, що звучить воно дуже презентабельно.

Дочка Олі Фреймут

Діти Фреймут

У Олі троє діточок, але якщо молодших Ольга назвала доволі просто – Валерій та Євдокія, то старша донька – Злата. Можливо на це вплинуло місце народження малюків, адже молодша народилися в Україні, а от Злата у Лондоні.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.