Владислав Міцкевич слідом за Ксенією Мішиною продає свій автомобіль: “Хочу купити щось прикольніше”

Владислав Міцкевич став одним з найяскравіших учасників кулінарного шоу "МастерШеф", який подарував йому можливість стати насправді популярним на українському телебаченні.

Міцкевич приходив на “МастерШеф” три рази, і з кожним разом йому вдавалося здивувати суддів та глядачів своїм проривом у професійному розвитку. Влад з кожним роком ставав серйознішим та більш професійним, і це було помітно. Щоправда, жодного разу він не здобув перемогу, хоча й доходив до суперфіналу. Можливо, хвилювання або його емоційність так впливала на результат.

Катя Велика мріє про Міцкевича
Влад Міцкевич

Крім того, що хлопець брав участь у шоу, він ще й багато працює, у нього є ресторан, де він виступає співвласником, є бренд-кухарем  різних ресторанів. Все це займає неймовірну кількість часу та сил. А віднедавна він ще й став ведучим кулінарного шоу “Він готує. Вона керує” разом з Ольгою Поляковою, яка тепер стала для нього подругою.

Тож, у Міцкевича завжди було багато роботи, але він намагається знаходити час на те, щоб поділити його синові, а також, своєму особистому життю і власним бажанням. Колись чоловік розповідав, що настільки багато працює аби забезпечити комфортне життя своїм рідним, але й про себе не забуває.

Певний період Міцкевич обирав собі машину, він придивлявся, брав на тест-драйв і зараз наважився на нову покупку. Адже днями Владислав виклав історію про те, що хоче продати свій автомобіль, на якому нині їздить, аби купити собі щось нове та більш “прикольніше”.

Міцкевич продає авто

Тож, продаж машини Влада незабаром буде оголошено, адже він серйозно налаштований на нову. Такі серйозні рішення приймаються завжди обдумано, тому Міцкевич досить довгий період вирішував, що він хоче, та чи готовий розлучитися зі своєю улюбленою машиною, з якою у нього пов’язано багато моментів.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.