Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі після розлучення з Недзельським: “Може не вкладатися в сім’ю”

Знаменита українська виконавиця Оксана Білозір вперше розповіла про проблеми в українській сім'ї після новини про її розлучення з Романом Недзельським.

Декілька місяців тому Роман Недзельський повідомив про те, що його дружина Оксана Білозір подала на розлучення. При цьому даний рішення не обговорювалося у парі. Мовляв, одного дня чоловік просто отримав повістку до суду. Після початку повномасштабної війни в Україні подружжя майже не бачилася і знаходилося у постійній розлуці.

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі

Нещодавно Оксана Білозір дала ексклюзивне інтерв’ю для Stand Up Battle Club, в якому вперше розповіла про те, з якими проблемами українське суспільство зіштовхується у сфері сімейного життя і чому так стається.

“Взагалі сім’я — це унікальнe для українського народу, для нашої культури, бо ми більше 400 років були в неволі і сім’я зберігала наші традиції, мову, культуру, кухню, всі ті всі ті цінності, які на цей день є унікальними. Тому мама завжди — берегиня в сім’ї, це в нас святе. І треба дуже дуже велике розуміння мати, як ту сім’ю зберегти. Сім’ю мають наповнювати двоє людей. Навіть якщо мама, навіть якщо твоя дружина виховує дітей — це її праця. Її праця у тому числі на благо держави. В нас немає підходу до сім’ї, як до сакрального виду. В нас один може працювати, а другий може не вкладатися в сім’ю. Коли є такий момент… Проходить цей момент цього яскравого спалаху, блаженства, щастя і приходить момент доброзичливості, поваги, шани. От найважче в сім’ї — це залишити повагу одне до одного, розуміння одне одного, підтримка одне одного. Особливо в ці часи, в які ми зараз маємо — це ніжність одне до одного. Треба при любих обставинах бути разом”, —зізналася зірка.

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі 

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Роман Недзельський присвячував увесь свій час волонтерство, а також активно знаходився на передовій. Рішення дружини його щиро вразило, адже вона не попереджувала його про можливий поворот подій, і лише поставила його перед фактом, що станеться розлучення.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?