Лайма Вайкуле видала Софію Ротару з головою і розповіла правду про її справжню позицію: “Я багато чого знаю”

Знаменита латвійська виконавиця Лайма Вайкуле дала ексклюзивний коментар стосовно Софії Ротару, яка на рвалася на критику від української публіки через своє мовчання на початку війни.

Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна Ротару багато критикувалася своїми шанувальниками, адже не поспішала ділитися думками публічно. Фанати артистки навіть запідозрили її у проросійській позиції, але вже через декілька тижнів зірка дала зрозуміти, що повністю підтримує свою батьківщину.

Лайма Вайкуле розповіла про справжню реакцію Софії Ротару на війну

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку
Лайма Вайкуле розповіла про справжню реакцію Софії Ротару на повномасштабну війну

Це неабияк розізлили російських користувачів, які навіть через рік продовжували шукати якісь таємничий знаки, які могла подавати Ротару. Нещодавно Вайкуле дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому поділилася коментарем стосовно своєї колеги. Вона зачепила тему Ротару та війни і розповіла правду про стан Софії Михайлівни, а також її погляди.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розповіла про справжню реакцію Софії Ротару на повномасштабну війну

“Ми тільки один раз під час війни спілкувалися. Потім Софа – вона така… Я дуже її люблю. Вона дуже хороша. Вона оточила себе якось дуже родиною, і вона в ній живе. Мені так здалося, їй ніхто не потрібен крім сім’ї. Вона була ну просто в жахливому стані через це. Я багато чого знаю про неї, і вона про мене”, – вперше зізналася латвійська співачка.

Нагадуємо, що після 24 лютого її син Руслану та онук Анатолій потрапили у гучний скандал. Чоловіки були затримані під час незаконної спроби перетнути кордон, а вже наступного дня повернулися додому. Сім’я не коментувала даного інциденту, але вже через декілька місяців Анатолію Євдокименко вдалося опинитися в Європі. Руслан, натомість, залишився в Україні, про що повідомляв неодноразово, публікуючи нові кадри на батьківщині.

Софія Михайлівна також давала зрозуміти, що продовжує перебувати на Київщині. Зірка їздила у свій рідний будинок у Маршинцях на власний день народження, а також неодноразово відвідувала могилу чоловіка.

З тих пір Ротару не дала жодного концерту і не бере участі у благодійних заходах, які влаштовують українські організатори. Натомість знаменитість має благодійний фонд, який займається допомогою сім’ям військових.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".