Куди після гучного скандалу зник псевдо-психолог Спартак Суббота та як склалася доля його “друга” Жені Яновича

Скандал зі Спартаком Субботою в свій час набув широкого розголосу, адже, як виявилось, він зовсім не був психологом та навіть не мав жодного диплому, але видавав себе за супер професіонала.

Під час війни на YouTube вийшов новий та дуже корисний проєкт “Подкаст терапія”. У ньому було лише два головних герої – ведучий Женя Янович та професійний психолог Спартак Суббота. Для українців в той період новий подкаст став справжнім рятівником, адже саме там Спартак просто і доступно розповідав як боротися з тими чи іншими проблемами стосовно психологічного стану людини.

Спартак Суббота
Спартак Суббота

Спочатку хлопці базувалися на квартирі Субботи та знімали випуски, але згодом популярність проєкту виросла й вони почали їздити по різних містах України. Звісно, без глядачів не обходилося. І варто сказати, що людям було дуже цікаво пізнавати свої проблеми чи знаходити шляхи для їхнього вирішення за допомогою Яновича і Спартака.

Та згодом стало відомо, що Спартак Суббота простий самозванець та аферист, який не має жодної професійної освіти. І звісно це викликало бурхливу реакцію у мережі, адже люди йому довіряли та були впевнені у його кваліфікації. Ба більше, про цю аферу не знав навіть сам Янович і, так само як усі, був шокований.

Після всіх цих гучних подій Спартаку загрожує суд, але він ще не відбувся, тому рішення що з ним буде далі, поки немає. Чоловік лише на початку скандалу виклав пост, де навіть не став нічого пояснювати. Та куди він зник з радарів зараз, невідомо. Людина просто зникла і все.

А от Женя Янович почав нову сторінку свого життя і роботи, та запустив власне шоу, під назвою, “20:23”. За жанром воно нагадує “Вечірнього Урганта”, але шоу має свої родзинки та свою мету.

Женя Янович
Женя Янович

Тож, якщо у Жені все склалося добре після обману “друга” та афериста Спартака, то доля Субботи ще невідома.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.