МастерШеф. Професіонали 4 сезон фінал: хто переможе – Кабулахін, Іванчук, Гільчук, Гриценко чи Шуляченко

Фінал найпопулярнішого кулінарного проєкту в Україні вже наближається і на цей раз за звання переможця борються професіонали. Хто виграє у четвертому сезоні?

Безумовно отримати звання переможця кулінарного шоу МастерШеф мріють тисячі кулінарів. Втім, участь вимагає не тільки неабиякою витримки, але й бажання по-справжньому боротися за результат. Такий темп підходить далеко не кожному, що неодноразово демонстрували і самі учасники. Лише талант не гарантує абсолютно нічого.

Стало відомо, у кого більше шансів перемогти у МастерШеф. Професіонали 4

4-й сезон Професіоналів вже наближається до фіналу. Залишилося лише 5 учасників, які готуються до битви. Як завжди на кухні є місце як дружбі, так і неабиякий конкуренцію, яка змітає усе на своєму шляху. Користувачі мережі активно діляться своїми думками стосовно того, хто ж насправді зможе досягти успіху та стати переможцем. На даний момент за це звання боряться Артем Кабулахін, Іван Іванчук, Антон Гільчук, Олександр Гриценко та Олексій Шуляченко.

Хто змагатиметься за перемогу в шоу МастерШеф. Професіонали 4

Кабулахін розглядається фанатами шоу як один з найсильніших учасників та претендентів на перемогу.

Хто змагатиметься за перемогу в шоу МастерШеф. Професіонали 4

А от за думкою глядачів у Івана Іванчука найменше шансів зайняти п’єдестал. Однак, на судження аудиторії впливає особисте ставлення до учасника.

Хто змагатиметься за перемогу в шоу МастерШеф. Професіонали 4

Олексій за час зйомок показав найбільший розвиток, і цілком можливо зможе досягти успіху, так як не зупиняється на досягнутому і не демонструє провалів.

Хто змагатиметься за перемогу в шоу МастерШеф. Професіонали 4

Антон Гільчук показав себе доволі сильним капітаном і вже завоював любов аудиторії. Однак далеко не всі впевнені у тому, що йому вдасться перемогти своїх суперників.

Хто змагатиметься за перемогу в шоу МастерШеф. Професіонали 4

Олександр подобається фанатам як людина, а от висновків стосовно його роботи на шоу в мережі знайти не так і просто.

Як підказує досвід, встановити заздалегідь особистість переможця майже неможливо, адже в останній момент все може пере гратися, і на результат впливають не тільки навички та таланти, але й завдання, яке підберуть судді.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?