Ані Лорак “спровадила” доньку ексу Мурату: новий коханець Ісаак Віджраку не впорався з роллю вітчима

Ані Лорак відома співачка, яка раніше була дуже популярною в Україні, адже саме в цій країні вона стала зіркою та завоювала власне ім'я завдяки своєму першому продюсеру, який і побачив у ній талант.

Лорак з самої юності була дуже талановитою, і вона брала участь у різних конкурсах талантів, саме на одному з таких її талант помітив продюсер і запропонував співпрацю, точніше, взяв під крило юну співачку, з якої йому вдалося зробити зірку української естради.

Ані Лорак

Багато років Ані нічого не потребувала, вона жила у квартирі, куди їй доставляли все необхідне, продукти, особисті речі, та навіть, її дивні запроси. Тобто, вона жила як королева, яка співала, ходила на репетиції і виступала на концертах. Звісно, це теж досить складна робота, яка потребує багато часу та наснаги.

Але в певний час жінка таки змогла знайти час ще й на особисте життя, яке було досить бурхливим та цікавим. Річ в тому, що Ані познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, який є турецьким бізнесменом на курорті. Виявляється, вони разом відпочивали і саме з цього все почалося.

Роман закрутився настільки, що переріс у доволі щасливий шлюб. Дівчина сильно закохалась і погодилась вийти заміж за Мурата. Їхнє весілля було гучним та гарним, адже в той час Лорак вже була зіркою. Гостей було багато та й багато відомих гостей було запрошено на свято.

Згодом у родини з’явилась донечка Софія, яка вже доволі доросла. Щоправда, родина вже не разом, оскільки, Ані та Мурат давно розлучені і в кожного своє нове життя і кохання, в Соня – це єдине, що досі пов’язує їх. Днями Софія відзначала свій День народження і це свято пройшло веселим це показала зіркова мама у соцмережах.

Лорак з донькою

Та загалом, Соня проводить більшу частину свого часу з батьком, адже Лорак є досить зайнята, щоб мати можливість приділяти багато часу для виховання доньки.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.