Шлюб, гучне розлучення, раптова вагітність, скандали: всі чоловіки Наталії Могилевської, які до цього причетні

Популярна українська співачка Наталія Могилевська перебувала у найрізноманітніших романах, і вплив деяких з них чітко відчувається на її творчості.

За все своє життя Наталя Могилевська пробула в шлюбі лише раз.Тим не менш, вона має досвід і великого кохання, і серйозного розчарування, і навіть скандалів з колишніми.

Наталія Могилевська розповіла про найголовніших чоловіків у своєму житті

Найбільше проблем артистці приніс її колишній цивільний чоловік Олександр Ягольник.

Наталія Могилевська та Олександр Ягольник
Наталія Могилевська розповіла про найголовніших чоловіків у своєму житті

В певний момент він заявив на всю Україну, що Наталія Могилевська була від нього вагітна, але прийняла рішення не зберігати дитину. Мовляв, саме після цього з’явилася проблема бездітності.

Співачка публічно спростувала слова Олександра, а на нього подала до суду, після чого отримала публічні вибачення.

Весілля з бізнесменом Дмитром Чалим було неймовірно пишним та розкішним. Про нього писала уся преса, а шанувальники затамувавши подих чекали на розвиток подій.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий
Наталія Могилевська розповіла про найголовніших чоловіків у своєму житті

Але вже через рік стало відомо, що не склалося. Обидва розійшлися полюбовно, без скандалів, розбірок та розбитих сердець.

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Наталія Могилевська розповіла про найголовніших чоловіків у своєму житті

І лише роман Наталії Могилевської з Єгором Долініним приніс найбільше болю та емоцій її фанатам. Ці стосунки тривали 5 років. Наталія прийняла 3 дітей підприємця, адже в нього підростали дочки. Співачка дуже їх полюбила і навіть тоді задумалась про те, що хоче стати матір’ю.

У романі регулярно ставалися кризи. Зазвичай вони відбувалися через ревнощі Єгора до роботи Наталії. Чоловік не міг змиритися з тим, що Могилевська зривається у студію в будь-який момент і приділяє кар’єрі забагато часу. І якби не намагалася артистка знайти баланс, врешті-решт взаємини все ж таки погіршилися.

Пізніше Єгор одружився з іншою, а Наталія ділилася зізнанням про те, що він був найбільшим коханням у її житті. Провокаційні статті про ревнощі до нової дружини Наталія не залишала без уваги і просила не перегинати палицю. Зараз артистка не спілкується навіть з дочками колишнього, з якими колись була так близька.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.