Слава Соломка публічно опустив Анну Трінчер і Раміну Есхакзай: “Шалено написувала мені повідомлення”

Знаменитий український телеведучий Слава Соломка публічно відповів на звинувачення Анни Трінчер та Раміни Есхакзай. Що сказав журналіст у своєму зверненні?

Тільки в українському шоу-бізнесі вщухли одні скандали, як розпочалися інші. Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай у розмові зі співачкою Анною Трінчер обговорила поведінку Слави Соломко. І варто відмітити, що журналіст не підвів очікування своїх шанувальників і одразу ж відреагував на даний інцидент, і до того ж публічно.

Слава Соломка публічно відповів на критику від Трінчер та Есхакзай

Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до обох зірок, в якому все розклав по своїх місцях. Зокрема він нагадав Анні, що вона прекрасно знає, як його звуть, а у Раміни спитав, звідки вона взяла інформацію, щодо його критики її діяльності.

Слава Соломка
Слава Соломка публічно відповів на критику від Трінчер та Есхакзай

Дана повідомлення він прикріпив до відео, в якому жінки якраз і обговорюють героя нашої статті. Також Слава нагадав, що інтерв’ю не завжди бувають компліментарними, а тому необхідно бути готовими до складних питань. Натомість, за його словами, співачка розгубилася та роз нервувалашся, через що і не змогла викластися на повну. Таким чином і зірка не дав перекласти відповідальність за чужу невдачу на себе.

“Раміна Есхакзай і Анна Трінчер сидять i поливають мене гі**нцем. Анна Трінчер правда дещо недоговорює правду. Бо її до нас в ефір запросили спеціально поговорити про реакцію людей на їхню з Поляковою та Позитивом пісню “Шлях”. Але вона виявилася не готовою до гострих запитань та критики, тому, м’яко кажучи, сильно рознервувалася. Піарник, мабуть, не навчив тому, що потрібно бути готовою не тільки до компліментарних інтервʼю. Ще Аня каже, що не памʼятає, як мене звуть. Дивно, адже ще кілька годин після ефіру вона шалено написувала мені повідомлення, а ще раніше кілька разів приходила до нас в ефір презентувати пісні. Звідки пані Раміна взяла інформацію, що я називав її непрофесійною журналісткою, не знаю. Бо зовсім нещодавно навпаки відстоював її позицію під час дискусії з одним з гостей”

Примітно, що поки жодна з жінок не відреагувала на дане звернення. Обидві ігнорують діалог, який розпочав Слава.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.