“Йому не дуже цікаво”: 28-річна Алла Барановська розповіла про різницю у віці з 51-річним Миколою Тищенком

Микола Тищенко відомий український телеведучий та вже екс-депутат "Слуги народу". Але його особистість досі є надто яскравою та цікавою для українців та представників ЗМІ.

Тищенко відомий та дуже харизматичний чоловік, життя якого є дуже цікавим та насиченим. І більшу популярність він завоював після того, як він одружився з молодою дівчиною Аллою Барановською. Вона ще давно була цікавою блогеркою, яка мала сто тисяч підписників, у той момент, коли у відомого вже Миколи було лише десять. Але це не завадило їм познайомитися та згодом почати стосунки, які призвели до шлюбу.

Тищенко з дружиною

Звісно, коли Алла вийшла заміж за Миколу, вона стала дуже цікавою для ЗМІ та для українських жінок, які мали якісь плани на Тищенка. І Барановська дійсно гідна уваги, але не лише як просто дружина Миколи, а як окрема особистість, яка теж має свою думку з будь-якого приводу та робить дуже багато для України та українців. Щоправда, далеко не завжди це визнають люди навколо.

Не секрет, що між Тищенко та Барановською велика різниця у віці – 23 роки. Здавалося б це дуже серйозно, і ця різниця може бути між батьком та донькою. Але любов не обирає, і це правда. Головне відчувати комфорт поряд із людиною, а все інше не має жодного значення.

Днями у Раміни Есхакзай вийшло інтерв’ю з Аллою. Жінки торкнулися багатьох тем, і про війну, і про Донбас, і про неймовірний хейт на адресу Алли та її чоловіка Миколи Тищенка, і про величезні проблеми зі здоров’ям та зайвою вагою.

Але головною темою стала тема різниці у віці та інтересах. Раміна запитала, чи є між ними якесь непорозуміння, на що Алла сказала, що Миколі, наприклад, не дуже цікаво, що у неї відбувається в роботі, про лаки, манікюри та все інше. І так само Аллі не цікаво слухати про молодість Тищенка та про якісь його надто чоловічі теми.

Алла на інтерв’ю

І це ж абсолютно нормально, адже всі ми дуже різні та маємо свої інтереси. Особливо це помітно коли є велика різниця у віці.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.