МастерШеф. Професіонали-4 фінал. Антон Гільчук заявив, що переміг він, а не Артем Кабулахін: “То все монтаж”

Останній сезон "МастерШеф. Професіонали-4" виявився дуже цікавим та досить яскравим. Учасників було багато і кожен з них мав свої амбіції та свій власний талант, який проявився на кухні.

У фіналі улюбленої програми українців змагалися три кулінари: Артем Кабулахін, Іван Іванчук та фаворит глядачів Антон Гільчук. Одразу скажемо, що незмінні судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська свою перевагу віддали стравам Артема Кабулахіна, і саме він став переможцем крайнього сезону. І не дарма, адже Артем дійсно перевершив всіх своїх конкурентів.

Артем Кабулахін

За три години часу фіналістам потрібно було подати журі закуску, основну страву та десерт. І варто було проявити фантазію, креатив та досвід кулінарної справи. І саме Артем Кабулахін здивував суддів, суперників та глядачів своїм витонченим меню із трьома кліматичними зонами України. За фактом, кулінар уявив, які на смак українські ліс, море та степ, і дав їх скуштувати журі. Така ідея була вперше втілена на кухні “МастерШеф”, і такий політ фантазії насправді здивував усіх. До того ж це було підкріплено неймовірними смаками.

Та варто зауважити, що й головний супеник Артема Антон Гільчук презентував досить складне, креативне та цікаве меню. Гільчук приготував цукерки UА зі смаком борщу та крем-салу, куряче стегно з галантином, рапанами, білими грибами та баношем, а також “Перше молоко”: крем-брюле та цукерки із сироватки. Його варіації страв також підкорили суддів.Ба більше, всі глядачі були впевнені у тому, що перемогу та головний приз здобуде саме Гільчук, але він трошки недотягнув.

Хоча насправді після фіналу “МастерШеф” Антону ставили купу запитань щодо його ставлення до програшу. І звісно ж багато слів втішання, де люди співчувають його програшу. Хоча сам хлопець дуже позитивно відповідає та спокійно ставиться до свого програшу.Тому, на одне з питань Гільчук відповів, що це взагалі просто монтаж, і переміг він. Але звісно це був жарт.

Сторіс Антона

Тож, можливо Антон ще зможе довести свій професіоналізм у новому “МастерШеф. Битва сезонів”, адже Гільчук має бажання ще повернутися на цю відому кухню.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.