Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Наталія І Ольга Сумськи – дві рідні сестри. Різниця між ними 10 років. Обидві відомі актриси і зовні дуже схожі одна на одну, проте погляди на життя у близьких родичок останнім часом є абсолютно різними. Якщо старша Наталя вважає за краще вести більш закритий образ життя, то молодша Ольга виставляє її на показ, проте є одна тема, про яку вона відмовляється говорити.

Наталія І Ольга Сумськи
Наталія І Ольга Сумськи

Це стосується її старшої доньки Антоніни Паперної, яка разом із чоловіком російським актором Володимиром Ягличем та двома дітьми після 24 лютого 2022 року продовжує жити в Росії. Понад те, Тоня жодного слова не сказала на підтримку рідної країни, незважаючи на те, що всі її близькі родичі перебувають в Україні. Якщо спочатку Паперна просто зникла з медіапростору, то потім поступово почала виходити разом з чоловіком у світ. Так, парочка засвітилася на кількох прем’єрах фільмів у Москві.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві
Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

Потім Тоня почала зніматися та зіграла одну з ключових ролей у серіалі, який вийшов на одному із пропагандистських каналах. Ольга Сумська намагається не згадувати про це у своїх інтерв’ю, а якщо й відповідає на запитання щодо позиції старшої доньки, то ухильно. Мовляв, вона найбільше боїться і переживає за дітей, виїхати не може.

Наталія Сумська теж має тему, про яку вона неохоче говорить і стосується вона теж старшої дочки – Дарини Мамай. Кілька років тому жінка овдовіла, після чого втратила інтерес до життя та професії. Незважаючи на акторську освіту та талант, дівчина перестала працювати і кілька років разом із дочкою-підлітком живе на утриманні знаменитої матері.

Дарина Мамай-Сумська
Дарина Мамай-Сумська

Старша Сумська зізнавалася, що дуже переймається спадкоємицею, яка на той момент продовжувала сидіти вдома. Як справи зараз, невідомо, адже Наталя, як і раніше, дуже неохоче про це говорить.

Дарина Мамай-Сумська
Дарина Мамай-Сумська

Схожі статті