“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Шоумен та блогер Слава Дьомін у своїй програмі на Ютуб веде відверті бесіди зі знаменитостями, де розпитує їх про найпотаємніше. Про себе журналіст розповідає виключно у своєму Instagram.

Так, напередодні Світлого свята Великодня, Слава вирушив у невелику подорож на захід України з найближчими та рідними людьми. Фотографіями блогер вже встиг поділиться у мікроблозі.

Слава Дьомін заявив, що у нього насправді двоє дітей
Слава Дьомін заявив, що у нього насправді двоє дітей

На одному зі знімків Дьомін позує на тлі розкішного пейзажу у Славському, проте увагу користувачів мережі привернуло інше фото, де на порозі невеликого, але дуже гарного будиночка він сидить разом із дорослою дівчиною.

“У мене двоє дітей…”,- починає свій пост Дьомін, чим одразу інтригує підписників.

Потім додає, що довговолоса дівчина – це його племінниця та хрещениця Крістіна, батько якої прямо зараз перебуває “там, де тяжко”. Вони із сином Дьоміна Владом троюрідні брат та сестра, але часто, за словами Слави, поводяться, як рідні.

“І їм завжди один з одним прикольно”, – пише шоумен.

Нагадаємо, що Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною Ксенією Міщенко, з якою прожив 10 років. У цьому шлюбі народився хлопчик. Коли мама та тато розлучилися Влад дуже тяжко переживав, і батьки зробили все, щоб не травмувати хлопчика-підлітка. Сьогодні вони часто проводять час разом. У коментарях Дьомін каже, що залишився у дуже добрих стосунках із дружиною. До речі, офіційне розлучення вони так і досі не оформили.

Слава Дьомін із дружиною
Слава Дьомін із дружиною

Зазначимо, що взимку Слава Дьомін був помічений у компанії з актрисою Ксенією Мішиною та її сином Платоном, з якими він разом зі своїм сином Владом чудово провів час у лісі. Шанувальники тут же приписали їм роман. Однак, ні Дьомін, ні Мішина ніяк не відреагували.

Схожі статті