Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки: бабуся проти нареченого-мільйонера Жаданова?

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару майже ніколи не обговорює з пресою справою своєї родини, адже вважає її найбільшою цінністю.

Неодноразово знаменита українська та радянська виконавиця Софія Ротару говорила про те, що вважає свою сім’ю найважливішим у своєму житті. Артистка дуже відповідальна поставилася до вибору партнера, з яким ішла по життю. Власне, вона була заміжнею лише раз, і після смерті чоловіка не змогла знайти щастя з іншим. Її єдиний син Руслан пішов по стопах своїх батьків.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Софія Ротару та Руслан Євдокименко

Зірковий спадкоємець також говорив про те, що ставить свою сім’ю собі в приклад і мріє так само прожити з єдиною жінкою все життя. І ця мрія успішно реалізується.

Для онуків Софія Михайлівна готова віддавати усе найкраще. Зокрема маленькі Соня та Анатолій будучи дітьми переїхали до Європи, щоб там отримати освіту. Після дівчинка рушила до Сполучених Штатів Америки, де вирішила будувати кар’єру моделі та отримувати спеціальність дизайнера. Анатолій тим часом займається музикою і проживає в Європі.

Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки

Діло зайшло навіть до новин про весілля. Так, цивільний шлюб Софії з мільйонером Денисом Жадановим дав результати і згодом в пресі з’явилася інформація про те, що пара планує побратися.

Онучка Ротару показала новий образ
Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки

Хоча Софія Михайлівна зазвичай не реагує на чутки про себе та своїх рідних, на цей раз прийняла рішення відповісти журналістам щодо питання, яке їх так цікавить. Артистка зазначила, що її онучка занадто молода для того, щоб йти під вінець. Родина також дала зрозуміти, що в них доволі високі сімейні стандарти, а тому Софія має бути впевнена, що зможе побудувати сім’ю так само, як її бабуся та батько. Тобто, сімʼя сподівається, що це буде довгостроковий, а можливо довжиною у життя союз.

“Це її доля і вона буде сама вирішувати. Вона ще юна, я вважаю, що ще зарано. Вона повинна закінчити навчання, отримати гарну освіту, а все інше, я думаю, у неї вийде”, – наголосила Софія Ротару.

Тим часом сама Соня Євдокименко взагалі не коментує дані чутки і не говорить, чи планує виходити заміж за свого обранця.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?