“Я дуже самодостатня”: Настя Каменських вперше розповіла про ревнощі до чоловіка Потапа – на межі розлучення?

Зіркову пару Насті Каменських та її чоловіка Потапа активно обговорюють в мережі, намагаючись вияснити всі цікаві деталі, з їхнього подружнього життя.

З початку повномасштабної війни Настя Каменських не надавала великих інтерв’ю, що відбувалося за цей нелегкий період, однак нещодавно вирішила надати публічні відповіді на питання, які давно цікавлять прихильників.

Відверто в розмові з телеведучою, інтерв’юеркою та громадською діячкою Машею Єфросиніною знаменитість спростувала плітки про імовірне розлучення з Потапом. Запевняє, що їхні стосунки тільки зміцнішали, вони дивляться в одному напрямку та стали схожими до аналогії пари з фільму “Містер і місіс Сміт”.

Настя Каменських вперше розповіла про ревнощі до чоловіка Потапа

Також не оминули й теми ревнощів, адже Потап має чималу армію прихильниць та публічних наклепів на його заглядання до інших дівчат. Каменських переконує, що вона абсолютно не ревнива, адже вважає себе розкішною, самодостатньою жінкою, що має здорову самооцінку, а все, що пишуть в пресі щобільше, прагнення зловити хайп на їхніх відомих іменах.

“Я абсолютно не ревнива. У нас відносини тільки на довірі. Я дуже самодостатня жінка і мені дуже шкода, що ти подумала про мене, що я дуже ревнива”, – зазначила Каменських.

Багато обурень та невдоволень зіркове подружжя отримало через те, що виїхали до початку війни з України в Іспанію на відпочинок. Тому, після 24 лютого сім’я довго не наважувалася відправлятися додому. Знаменитість розповіла, що в той момент пережила шалену депресію та нерозуміння, чи повернеться до нормального життя.

Додала, що їй довелося відмовитися від багатьох грандіозних планів, релізів та концертів у своїй творчості, проте нині намагається популяризувати українську мову у своїх хітах, допомагати країні коштами та продовжувати кар’єру артиста на рідній Батьківщині.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".