Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки: Катя Осадча, Оля Полякова, Костромічова та інші

Певна частина зірок в усьому світі приходить в шоу-бізнес саме зі сфери моделінгу. Але навіть без них світські кола повні високими красунями.

Високий зріст — це дар, який допомагає особливо у сфері моди. Окрім цього зовнішність високих людей набуває особливого шарму, який говорить про силу, волю, а також здоров’я, навіть якщо насправді все обстоїть зовсім не так.

Катя Осадча

Ведучі Голосу Країни Катя Осадча та Юрій Горбунов
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки. Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина Осадча має зріст 180 сантиметрів. Коли зірка стала партнеркою Юрія Горбунова їхня різниця у зрості не стала перешкодою, а навпаки зробила картинку більш цікавою та незвичайною, приковувала погляд. А незабаром стало відомо, що телеведуча добре по ладнали не тільки на роботі, але і в реальному житті. Катерина та Юрій щиро покохали, прийняли рішення про одруження і стали батьками двох прекрасних діток.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про стосунки з Буряковським
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Коли Оля Полякова одягає підбори, які, до речі, обожнює, то її чоловік Вадим Буряковський стає нижчим за неї на голову. Втім, це далеко не єдина різниця, яку має зіркове подружжя. Наприклад, бізнесмен набагато старший за свою обраницю. Але жодна з цих так би мовити надуманих проблем насправді не вплинула на взаємини закоханих. До речі, у Олі Полякової зріст, якому можуть позаздрити манекенниці, адже вона має 180 сантиметрів.

Алла Костромічова

Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Алла Костромічова відстає від своїх колег по цеху лише на один сантиметр, однак, візуально цього не видно. Її чоловік також не може похизуватися перевагою у зрості перед дружиною, але хіба це впливає на кохання?

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Тимура Хромаєва аж ніяк не можна назвати низьким, хоча поруч з дружиною Машою Єфросиніною його зріст не здається настільки великим. До речі, телеведуча не відстає від своїх колег і також має 180 сантиметрів.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Леся Нікітюк поки що незаміжня, але далеко не всякий чоловік виглядає поруч з нею високим та статним. Можливо саме тому телеведуча досі не знайшла кохання усього свого життя?

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.