38-річна Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце – молдавський мачо Дан Балан щасливий

Відома артистка української сцени Тіна Кароль вперше за довгий час після втрати чоловіка Євгена Огіра показала, кому належить її серце. Невже новиною ощасливила Дана Балана?

В медійному просторі отримати прихильність серед української публіки зірці допомогли наполегливість й, безумовно, сила голосу, а нині ще й значні внески для допомоги української армії.

Тіна Кароль влаштовує благодійні заходи, кожного дня від себе донатить на ЗСУ та через власну організацію “Благодійний Фонд Тіни Кароль” допомагає онкохворим дітям та постраждалим від воєнних дій.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Проте після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра у 2013 році, повідомити на публіку про початок нових серйозних взаємин не наважилася. Після суддівства на вокальному проєкті “Голос країни” Тіна усіляко демонструвала захоплення молдовським виконавцем Даном Баланом. Хімію неможливо було не помітити, а самі артисти навіть не приховували на публіці почуттів, однак продовження історії ніхто не дочекався.

Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце

Так, на особистій сторінці соціальної мережі Instagram музична виконавиця повідомила, хто за довгий час зміг підкорити серце зірки. На новій світлині, Тіна своїм підписом зазначила, що її прихильність належить мальовничим Карпатам.

“Моє серце належить Карпатам”, – розповіла Кароль.

Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце

Днями, артисткам завітала до громадської організації, яка щодня бореться за українських дітей на психологічному фронті на території Карпат. Вона поділилася власними інструментами переживання важкого періоду втрати чоловіка. А також розповіла про дитячі мрії, дорослі проблеми та своєю щирістю й відкритістю завоювала прихильність маленьких фанів.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.