Ніякий він не Валерій: справжнє ім’я Меладзе розсмішить кожного. Так співака не називає навіть Джанабаєва

Відомий російський виконавець Валерій Меладзе виступав на сцені саме під цим псевдонімом. Справжнє ж ім'я артиста тривалий час залишалося загадкою для шанувальників.

Свою сценічну кар’єру Валерій Меладзе розпочинав на території України. Саме Київ став платформою для співака та його рідного брата Костянтина Меладзе до справжніх висот. Втім, знаменитості не називають себе українцями, а тим паче росіянами. А вся справа в тому, що вони є етнічними грузинами, і не проти зайвий раз про це нагадати, відчуваючи гордість та любов до свого походження.

Валерій Меладзе розкрив, як його звуть насправді

Валерій Меладзе відмовився називати себе росіянином
Валерій Меладзе розкрив, як його звуть насправді

Однак через роботу саме російськомовним населенням виконавець прийшов до висновку, що йому необхідно підібрати більш “слов’янське” ім’я.

Таким чином співак названий колись Валер’яном став Валерієм. До речі, це дуже поширена практика, коли іноземні імена, що мають сильну схожість з поширеними слов’янськими іменами трансформуються саме у них для легкого запам’ятовування. Тож свого часу Валер’ян Шотайович прийняв рішення, що він буде Валерієм.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні були і та Костянтин Меладзе поїхали з Москви, де вони жили останні 9 років та перебралися за кордон. Власне, композитор обрав для себе Італію, де в нього є vila. А от місцезнаходження Валерію що ти що ти неви чи тривалий час було невідомим. Ба більше подейкували, що він розлучився зі своєю дружиною Альбіну Джанабаєва, в якої з ним аж троє спільних дітей. Ще троє дочок артиста проживають в Києві.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Валерій та Костянтин Меладзе поїхали з москви, де вони жили останні 9 років та перебралися за кордон. Власне, композитор обрав для себе Італію, де в нього є вілла. А от місцезнаходження Валерія Шотайовича тривалий час було невідомим. Ба більше подейкували, що він розлучився зі своєю дружиною Альбіною Джанабаєвою, в якої з ним аж троє спільних дітей. Ще троє дочок артиста проживають в Києві.

Через рік знаменитість потрапив у гучний скандал через те, що пошепки сказав “Слава Україні”. Коли в російський федерації на артиста почали всерйоз натиснути, він забрав свої слова назад і почав виправдовуватися, що вже не сподобалося українській аудиторії. Таким часом Валерій Шотайович втратив лояльність обох публік. Тим не менш, для Меладзе трагедія українського народу має бути набагато ближчою, адже колись через непростий шлях пройшла і Грузія.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.