Наслідує чоловіка? Олена Зеленська заговорила про політичні амбіції в майбутньому – перша президентка країни

Перша леді України Олена Зеленська спростувала чутки про свої політичні амбіції, а також пояснила, що не прагнула пов'язати своє життя з політикою та будувати кар'єру в цьому напрямку.

Олена Зеленська до шлюбу з Володимиром Зеленським ніколи не була публічністю. Все змінилося, коли у 2003 році пара наважилася узаконити свої стосунки після 8 років зустрічань. Жінка завжди була мудрою і ніколи не тиснула на коханого до якнайшвидшого створення сім’ї.

Як Олена Зеленська виглядала до війни і як виглядає зараз
Олена Зеленська та Володимир Зеленський

Нині на публіці Олена порадниця та підтримка Володимира, яка ніжно тримає його руку в найважливіші моменти для нього та всієї країни. Ширилися чутки, що жінка мала політичні амбіції й нарешті досягла бажаного, однак перша леді наважилася надати свій коментар з приводу цього.

Зеленська стверджує, що ніколи не прагнула йти в політичну сферу та будувати кар’єру мрії в даному напрямку. Ба більше, за її словами, ця професія здавалася їй незрозумілою, важкою і небажаною. Проте, дізнавшись, що чоловік має на меті стати Президентом України прийняла ситуацію і намагається бути корисною в роботі, зокрема соціальних та гуманітарних сферах.

Олена Зеленська кардинально змінила образи до 24-го та після 24-го лютого
Олена Зеленська заговорила про політичні амбіції

Найвідоміша реформа з харчування за ініціативи Зеленської стартувала за новим шкільним меню, яке розробив провідний шеф-кухар країни Євген Клопотенко, яка запрацювала з 1 вересня 2021 року. За активні роки роботи Олена отримала безліч нагород, зокрема: найвпливовіша жінка України за версією журналу “Фокус”, список топ-100 найвпливовіших жінок за версією журналу Elle, список 100 жінок BBC, які надихають та впливають на суспільство тощо.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.