Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Співачка Наталія Могилевська вже багато років водить машину та цілком може вважатися досвідченим автолюбителем. За час кар’єри артистка змінила багато машин. У 2021 році Могилевська на їздила сріблястим джипі Volvo XC90, вартість якого була в межах 2 мільйонів гривень. Зараз у Наталії не менш розкішне авто марки Toyota Highlander, вартість якої також коштує від 2 мільйонів гривень і вище в залежності від дати випуску.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

За останні два роки співачка проїхала на своїй машині тисячі кілометрів бездоріжжям, вона побувала на передовій і показала себе з найкращого боку. Співачка дуже задоволена придбанням і намагається зробити все можливе, щоб її “ластівка” прослужила їй якнайдовше.

Так, напередодні Наталія Могилевська вирушила в автосервіс, щоб упорядкувати свою машину. Після завершення повного пакету послуг, який включає миття та полірування кузова та дисків, а також хімчистку салону, щаслива артистка записала відео, де щиро захоплювалася роботою професіоналів.

Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль
Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль

“Друзі, насолоджуюся своєю машиною, ніби вона нова…Боже, свіжа, прекрасна… Підготували до літа”, – говорила Наталя на камеру.

Зірка додала, що особливо зрозуміють її батьки маленьких дітей.

“Машина була у занедбаному вигляді. Що в ній тільки не відбувалося. Особливо помножте на те, що вона в мене об’їздила всіма напрямами. У ній курили, їли і по горах і фронтових частинах… де вона тільки не була за цю зиму. Брудна, страшна гастрольна машина. Зараз нова, як цукерка, як копієчка…ідеальна”,- каже Могилевська.

Про те, як зараз виглядає елітне авто артистки вартістю з невелику квартирку, можна побачити на фото.

Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль
Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль

Схожі статті