У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

Артистка завжди говорила про те, що свого часу усю себе присвятила творчості, а тому створення сім’ї та стосунки ніколи не ставила в пріоритет. На даний момент Златі 38 років, вона ніколи не була заміжнею і не мала власних дітей. Тим не менш, малюків вона дуже любить, і останнім часом як ніколи говорить про це.

Злата Огнєвіч розповіла про свою маленьку похресницю

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара: приготувала гриби так, щоб всім захотілося
Злата Огнєвіч розповіла про свою маленьку похресницю

Втім, у зірки є хрещена дочка, і вона до того ж її дуже любить. Так, дівчинку співачка показувала не так вже й часто. Втім, при зустрічі вона намагається це робити. Маленькій красуні вона обов’язково робить подарунки, пригощає її та оточує увагою.

Злата Огнєвіч розповіла про свою маленьку похресницю

Варто відзначити, що її похресниця також займається волонтерською діяльністю: вона продає свої вироби, а виручені гроші віддає захисникам.

Нагадуємо, що співачка 3 роки тому намагалася налагодити особисте життя через романтичне реаліті-шоу, після чого залишилася з переможцем Андрієм Задворним. Але з цього нічого хорошого не вийшло. Учасник з самого початку на камеру говорив про те, що зацікавлений здебільшого піаром, а коли виграв, то не став тримати біля себе Злату.

Вже через півтора місяці пара розійшлася. Андрій розбив Златі серце, і вона цього не приховувала, адже розплакалася прямо на камеру. Бізнесмена це сильно розлютило та засмутило, що спричинило скандал між колишніми. Зараз вони не спілкуються, але Злата зізнається, що не ображається на чоловіка, і не вважає його поганою людиною.

З усіма іншими чоловіками у співачки виник дружній зв’язок, і вони підтримують спілкування. Зокрема Дмитро Шевченко навіть час від часу дарує букети артистці.

Андрій в свою чергу навіть встиг побудувати нові стосунки, але, судячи з усього, на цьому поприщі також успіху не досяг.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.