“То не роби, туди не ходи”: Андрій Бєдняков вперше розповів про рішення розійтися з дружиною Настею Короткою

Відомий український ведучий Андрій Бєдняков вперше розповів про історію своїх стосунків з дружиною Настею Короткою, а також про рішення розтатися з нею.

На даний момент знаменитий український телеведучий Андрій Бєдняков перебуває в Україні, у той самий час, як його родина живе в Сполучених Штатах Америки. Сім’я знаходиться у розлуці, однак їм вдається триматися разом.

Андрій Бєдняков розповів про розставання з Настею Короткою та проблеми в стосунках

Дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка показала їхнього двомісячного сина
Андрій Бєдняков розповів про розставання з дружиною та проблеми в стосунках

Нещодавно зірка завітав на ексклюзивне інтерв’ю до слави Дьоміна, в якому розповів про те, з якими проблемами за 16 років вони з дружиною стикалися.Знаходився простір і для розставання, і для криз, які вони успішно пережили.

“Насті немає тут, і вона має мене там якось так: сиди тут, то не роби, туди не ходи. Знаєш, а іноді ти, десь, тобі треба щось робити, якусь хе*ню треба зробити. Я дома сиджу один, і мені треба піти зробити якусь хе*ню. З кимось посваритися… І таке іноді дуже сильно допомагає. Я не можу сказати, що в мене таке постійно, ні. Але були такі моменти, це дуже складний для мене період… Півтора роки. І особисто, і дженерал… На чому тримається? (Ред. стосунки з дружиною). На дітях, на повазі, на планах на майбутнє. Ми один раз навіть розходилося, я пам’ятаю якийсь там період на два чи на три місяці. І ще було з Маріуполя я був му*аком, дуже погано себе поводив.. Дозволяв собі зайвого, тобто я міг там дуже сильно образити, щось сказати. Це з дитинства така історія. Навіть не бидло, це якось по-іншому, му*аком був. Я не хочу там списувати, що всі там у нас такі в Маріуполі, це була особиста моя проблема. Було таке, що в Києві ми щось якось розмовляли і хотіли, прямо один раз було ніби вже так серйозно, але ми прокручували все і починали спочатку. Бо це були емоції. Емоції потрібні”, – зізнався зірка.

На даний момент Андрій кожного дня спілкується з дружиною та дітьми. Так як існує велика різниця у часі, чоловіку доводиться підлаштовуватися таким чином, щоб поговорити з коханою та спадкоємцями принаймні півтори години. Фізично такий графік дуже виснажує, однак Андрій робить усе можливе, аби його родина не відчувала його відсутності настільки сильно, хоча так чи інакше, компенсувати її неможливо.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?