Олексій Арестович повернувся туди, звідки прийшов: виступає в жіночому клубі Ілони Гвоздьової (ФОТО)

Олексій Арестович – це найзагадковіша особистість українського політичного світу, оскільки він дуже різко став популярним да дуже впливовим обличчям України. І так само швидко згас.

Арестович став справжньою знахідкою під час повномасштабної війни, оскільки він з перших днів почав використовувати свої психологічні прийоми аби заспокоїти та підбадьорити українців. Він став народним заспокійливим та снодійним, адже його тембр голосу, який він натренував справді працював як снодійне, щось таке монотонне, у що варто було прислуховуватися. Але це дійсно працювало. Щоправда, не так довго Олексій викликав довіру у громадян.

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

Відомо, що Арестович поєднував свою політичну діяльність з діяльністю психолога. Він проводив різні семінари, навчання та майстер-класи з психології. Арестович розповідав, як впливати на людей, як можна досягти власних цілей за допомогою психологічних прийомів. До речі саме на одному з таких семінарів Олексій познайомився зі своєю нинішньою дружиною Анастасією. Він одразу зрозумів, що саме ця жінка стане його дружиною.

Але з початком повномасштабної війни Арестович почав весь свій час присвячувати політичній діяльності. Він приймав важливі рішення, готував звернення до громадян і був справжнім аналітиком воєнних подій. Тому на психологію у чоловіка не залишалось часу. Але після однієї досить грубої помилки, він написав заяву за власним бажанням і пішов з посади першого радника Офісу президента.

На деякий час Арестович зник з інформаційного простору і багатьох почало цікавити, що з ним зараз і чим він займається. Та днями все стало на свої місця. Виявляється Олексій повернувся до своєї діяльності психолога та коуча. Саме тому він був запрошеним спікером на жіночий бранч Ілони Гвоздьової.

Арестович на бранчі
Арестович на бранчі

Тож, можна сказати, що Арестович повернувся до своїх джерел і тепер знову заробляє своєю психологічною діяльністю і дає корисні інсайти для жінок, які хочуть досягати більших результатів у своєму житті.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.