Коханий Лесі Нікітюк після тривалого роману покинув її та виїхав за кордон: “Розраховувала стати дружиною”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк роками не розповідає правду про свої стосунки з чоловіками, і лише обмежується жартами про те, що її ніхто не хоче брати заміж.

З самого початку своєї кар’єри на телебаченні Леся Нікітюк намагалася усіляко уникати обговорень свого особистого життя. Про нареченого зірка заговорила лише раз, у розмові з Катериною Осадчою. Тоді телеведуча зізналася, що її обранцем став сусід, з яким вони тривалий час не були знайомі, хоча проживали поруч. Пара готувалася до весілля, але в якийсь момент зірка просто припинила про нього говорити. Як з’ясувалося пізніше, взаємини не склалися, і молоді люди розійшлися.

Богдан Беспалов повідомив про драму в особистому житті Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк у білій мікросукні приголомшила підписників
Богдан Беспалов повідомив про драму в особистому житті Лесі Нікітюк

І лише через декілька років Леся знову заговорила про те, що насправді у її житті є чоловік, але його особистість вона мала намір залишати у таємниці. Про свого коханця Нікітюк говорила не раз і в різноманітних ефірах, і навіть на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, жартуючи, що він оплачує її подорожі.

Після початку повномасштабної війни в Україні тим не менш і жарти про небажання чоловіків брати зірку заміж, і розмови про наявність коханого припинилися. Нещодавно Богдан Беспалов поділився інформацією, яка у нього є. За словами блогера, Лесю її бойфренд покинув.

“Чи то зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором. У будь-якому випадку чоловік мав дуже сильні важелі впливу та серйозно просував Нікітюк у шоу-бізнесі. Подейкують, що вони мешкали разом за містом. Це було справжнє кохання і Нікітюк розраховувала стати його дружиною, народити від нього дітей та будувати з ним стосунки”, – розповів Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі про шоу-бізнес.

Нікітюк заграє до Джареда Лето
Богдан Беспалов повідомив про драму в особистому житті Лесі Нікітюк

Блогер запевняє, що після 24 лютого чоловік покинув свою кохану і виїхав закордон. Після цього їхні стосунки завершилися, а зірка знаходилася у дуже поганому моральному стані, від якого довго не могла відійти. Згодом Нікітюк поринула з головою у роботу. У Лесі дійсно був важкий період, однак усі українці можуть сказати, що 2022-й став для них найскладнішим у житті.

Схожі статті