Екс-учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич зізнався, що стане батьком: вже відомо, хто народить зірці первістка

Відомий український бізнесмен Андрій Хветкевич розповів, що незабаром планує стати батьком. Як це буде і хто стане матірʼю вже відомо. Всі деталі в статті.

Андрій Хветкевич по праву може вважатися найнезвичайнішим учасником романтичного реаліті-шоу “Холостячка” за всю його історію і цілком справедливо. Справа в тому, що через декілька місяців після завершення проєкту чоловік зізнався, що зустрічається зі своїм колишнім бойфрендом Філіппе.

При цьому Андрій запевняв, що на момент зйомок не перебував у стосунках, а тому звинувачення на рахунок нечесності по відношенню до Злати були не справедливими.

Андрій Хветкевич зізнався, що стане батьком

Андрій Хветкевич зізнався, що стане батьком

Сама Злата поставилися до цієї новини дуже позитивно. Співачка підтримала чоловіка, який колись боровся за її серце і навіть була запрошена на його весілля. Так, в Мексиці вона відгуляла разом з чоловіками торжество їхнього кохання, а також неодноразово вітала чоловіків на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич зізнався, що стане батьком

На даний момент пара проживає в Сполучених Штатах Америки. Час від часу Андрію дістається від української аудиторії, адже далеко не всі ставляться до даного формату стосунків толерантно.

Але життя йде вперед і Андрій не так давно повідомив про те, що мріє стати батьком. І цю мрію він планує найближчим часом перетворити на реальність. Бізнесмен вже знає, як реалізує дане питання.

“Я хочу, щоб було все більш стабільно у нашій сім’ї. Тому що мій бізнес – це компанія в Україні. Через війну я бачу проблеми, замовлень менше… Є нестабільність в Україні… Якщо ми будемо займатися цим питанням про дитину, це буде сурогатне материнство, і це недешево. Мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів на початок цього процесу, це не маленькі гроші”, – зазначив учасник “Холостячки”.

Примітно, що навіть сам пошук жінки, яка поводиться виносити його дитину буде доволі фінансово витратним, а тому пара готується до цього питання перш за все по бюджету.

Також мова зайшла за шлюбний контракт. Андрій вперше повідомив про те, що повністю довіряю своєму партнеру, а тому вони не укладали подібного роду документи.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.